üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. szeptember 9., csütörtök

rohangálós

A mai napom elég sűrű és hosszú volt...

... reggel 8kor keltem, mert elmentem nagynénémékhez, ancsiékhoz egy gyógyszerért, mert a férje, bence patikus és kellett egy fájdalomcsillapító. ott ragadtam kb. 2 órára egy kicsit unokatesóztam :) (orsika 2 éves), kávéztam és haza indultam.

E gyre mentem iskolába, nagyon leszívott az óra, nagyon unalmas volt. Az utána következő órán kimentünk a szabadba és beszélgettünk a nyári gyakorlatokról, és a politikáról, választásokról.... nem nagyon szeretem ezt a témát, de szeretném, hogy szeressem... már ha ez jelent valmit. :)
Amikor vége lett az órának mindenki elment, kivéve katya, edó és én, mert úgy rémlett, hogy van még egy óránk. Bementünk a suliba megkérdezni, hogy jól tudjuk e... kiderült, hogy jól tudtuk, és megismerkedtünk egy új tanárnővel, aki sajtótörténetet tanít. Azt hittük, hogy ha meglátja, hogy 3an vagyunk akkor elenged, de nem így volt, kb 3 oldalt diktált, de azért nem volt olyan rossz csak nagyon fáradt voltam már 5 óra felé. Végül fél 6kor vége lett az órának.

M ikor haza jöttem csináltam vacsit (vcarbonarat) V-nek. :) nagyon örült neki pedig elég rossz lett...

A ztán edzés fél 9től este 10ig, azt hittem hulla leszek, de valahogy sikerült felpörgetni magam és egész jól éreztem magam. :)

A rucim:















És most megyek alukálni GOOD NIGHT!!!



... dora straw









2 megjegyzés:

  1. jah, hogy volt óra Márok után? :D lol! szép bemutatkozás 14. c. :D
    majd a diktált anyagot elkérhetem?:)
    köszi az infot! mire jó a blog.... :)))
    Szép napot! ( a szar idő ellenére! ) :))))

    VálaszTörlés
  2. jaja volt ám :D:D igen majd odaadom :) hát nézett is a tanár, h 3an vunk :P

    VálaszTörlés