üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. szeptember 7., kedd

túrógombóc

T egnap jóó sokáig suliban kellett maradni, pedig arról volt szó, hogy csak megkapjuk az órarendet és "viszonlátás". Ezért edzésre se tudtam menni... eszembe jutott, hogy V edzésen van vásárhelyen és össze kellene dobni neki valami vacsit mire hazaér. katya-t megkérdeztem, hogy siet e valahova, mondta hogy nem ezért őt is invitáltam a vacsorára. :) Elmentünk a tecskóba bevásárolni a túrógombóchoz -  mert útközben eldöntöttem, hogy ezt fogom elkészíteni - és fizetésnél pedig használtam az új clubcard-ot :D:D yeee.

M ivel katya meg én már k..va éhesek voltunk vettünk a tescoba még két-két fánkot, hogy szinten tartsuk magunkat amíg elkészül a "lakoma". :) Mikor megettük az "előételt", neki láttunk a főzéshez, természetesen interneten néztük az instrukciókat. Kicsit bénáztunk, szőkenősködtünk de végül ELKÉSZÜLT A TÚRÓGOMBÓC!!!!! :) Katya mivel belakott a fánkkal nagyon keveset bírt enni, de én se sokkal többet.

A ztán még egy kicsit facebookoztunk meg néztük a emmy-díj átadást az HBO-n, aztán katya útnak indult olyan 8 óra tájt...

J ött a melegváltás és hazért V. :) nagyon megörült a vacsinak és elvileg ízlett neki (pedig egy szakácsnak nehéz megfelelni :)) és azt is hozzátette, hogy mégegyszer iyln jól úgyse fog sikerülni. :) mondom köszi... :)

S zóval így telt életem első túrógombóc főzése :)

... dora straw

2 megjegyzés: