üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. szeptember 1., szerda

ősz.csengetéééés

H mmm, hétfőn és kedden kb. a semmittevésről szóltak a napjaim, a csajszikkal elmentünk turizni egyet, hogy az új tanévet mégis csak új göncökkel kezdjük... sikerült is bevásárolni. :)

A ztán most következett a "bűvös szerda", szept. 1., a SOB-ben (School of Business).  Megbeszéltük a audrey-val és katya-val, hogy reggel fél 9-kor találkozunk, és együtt megyünk az évnyitóra. Természetesen 8:10-kor keltem, és elkéstem a találkozóról, de utolértem a lányokat.

V égülis kiderült, hogy sok értelme nem volt bemenni, mert még az órarendet nem tudták átadni, és nagy örömünkre közölték, hogy csütörtökön és pénteken még nem kell bemenni. :) pedig már elégé ráhangolódtam a sulira... na jó annyira nem de kibírnám. Azt is mondták, hogy elég húzós lesz ez az évünk, mivel most fogunk vizsgázni és 3 szakdogát kell leadni meg egy fotósorozatot stb.


É s most elindulok, mert találkozni fogok dorottyával és zsuzsival, megyünk a severbe és a napfényparkba. (egyébként dóri és zsuzsi a gyerekkori barátaim, mellesleg testvérek és sokan hiszik, hogy zsuzsi és én tesók vagyunk :))

N a mentem. :)

M egjöttem a bevásárlásból, dóri vett magának egy teremcipő, mert a régi nagyon gyér volt már. De nagyon nagyon szépet vett, nike és fehér, de a pipa rózsaszín és nagyon jól néz ki.

A mai napomból már csak az edzést kell kipipálni, szóval le is lépek. :)

... dora straw

2 megjegyzés: