üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. november 25., péntek

jégpályaaa

Húú jó sok minden történik mostanában, azt sem tudom, hogy hol áll a fejem és a vizsgaidőszaktól is egyenesen parázom!!!! :S Ma hajnalban felvettem a vizsgáimat, de nem tudom, mire hogy és  mikor fogok tanulni...annyi könyvet el kell olvasni ráadásul olyanok, amelyek fölött elalszom...:S van 400 oldalas könyv én keményen a 29 oldalon járok, de már annyi info van benne, hogy a felét sem tudom. Ezért máshoz folyamodok, elkezdem olvasni az Agykontroll című könyvet és a kezembe veszem az irányítást...sikerülni fog.sikerülnie kell! aztán februárban nyelvvizsga. 



Tegnap volt egy kis fotós melóm és kaptunk ebédet, olyan jól esett!! :D

És a kedvenceeeeem, készen vannak Szegeden a jégpályával, hamarosan beindul a koris szezon a szabadban ingyen, hétvégente jégdiscooo :) és persze forraltbor! :)



aztán meg ne fagyjatok!! :)
... dora straw

5 megjegyzés:

  1. hú már én is várta a pályát, menni kell kipróbálni! :)

    VálaszTörlés
  2. szia! :) szoktam olvasgatni az írásaidat, és nagyon tetszenek :) az Agykontroll nagyon jó dolog :) a tanulásban pedig sokat segíthet a Villámolvasás ;) a vizsgaidőszaktól én is nagyon parázom, de majdcsak túl leszünk rajta :) kitartás! szép estét!

    VálaszTörlés
  3. Kariiin majd megyünk!!!!!!!!!!!! :)

    Anna köszönöm nagyon aranyos vagy :) remélem h az agykontroll beválik és Neked is sok sikert a vizsgákhoz!!!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Én is holnap készülök korizni. :) Ez lesz az első alkalmam,sok lesz majd a bénázás meg az esés.. :D Remélem jó lesz!:)

    VálaszTörlés
  5. húúú biztos jó lesz!!! :D én még most is hatalmasak esem, pedig nem egyszer voltam... :D ha magamtól nem esnék el akkor mindig kigáncsolnak :D

    VálaszTörlés