üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. november 27., vasárnap

christmas feeling

Annyira jó érzés, végre engem is elért a karácsonyi érzés!!!! Ehhez az segített hozzá, hogy angol órára a karácsonyról kell esszét írnom és nagyon meghozta a karácsonyozáshoz a kedvem. Pedig nem nagyon szeretek hamar örülni a karácsonynak, mert akkor mire szenteste lesz félek, hogy nem lesz annyira elbűvölő, Majd kiderül. :) Itthon még semmi előkészület nincsen készen, hiszen a kedvem ebben a 10 percben jött meg hozzá, tehát a héten szerintem én is - sok mindenkihez hasonlóan - kidekorálom a kicsi fészkünket. :) 

Jujjj és van egy nagyon nagyon jóóóóóó dolog, ami hamarosan történik velem...tesómmal megyünk Rómába szülinapom alkalmából dec. 7-én. nagyon várom már, Olaszország az egyik kedvenc helyem, szívesen elkötöznék oda, annyira én vagyok, szeretem a temperamentumokat és awww mindent ami ott van. :) Csak fényképezni és fényképezni akarok!!! :)
jóéjszakát Nektek :)
...dora straw

9 megjegyzés:

 1. Jajj, de irigyellek! Mi tavaly januárban mentünk a barátommal, ezt kaptam tőle a 20. születésnapomra. <3 15 fok volt, úgyhogy nem is tömegközlekedtünk, csak sétáltunk! És persze vásároltunk, mert hatalmas leárazások vannak. Nem tudom, voltál-e már Rómában, de mindenképp keressétek fel a Disney boltot, nagyon jóóó :) A vásárló utcán van, valahol a Chanel közelében. :P

  VálaszTörlés
 2. ááááhhh de jóó!! érezzétek nagyon jól magatokat majd és több ezer képet várunk!! :) Róma!! imádom! áááá. én is akarok menni!

  VálaszTörlés
 3. De jó neked Dóri:) Hány napra mentek?:) Aztán sok szép képet csinálj ám...és varázsold velük ide nekünk Rómát!:)

  VálaszTörlés
 4. Nyuszi: wáóóó feltétlenül megeresem a disney boltot!!!! :) alig váárom, ajjajjj nem szeretem a leárazásokat, mert nem tudok nekik ellenállni. :D Még soha nem voltam Rómában, de remélem, hogy ez nem az utolsó alkalom lesz!! :)

  Brigi: hozok sok sok képet, eddig én irigykedtem a te utazásaidra most ideje visszaadnom :D :D :D

  Mesi: remélem is, hogy ide tudom Nektek varázsolni Rómát, 3 napra megyünk, nem olyan hosszú idő, de vizsgaidőszakban nem is férne bele sajnos több.

  VálaszTörlés
 5. :) jogos :) vigyázzatok az olasz szépmosolyú fiatalemberekkel!! :) biztosra veszem, hogy tetszeni fog neked Róma! ;)

  VálaszTörlés
 6. Jó utazást! És én is várom a képeket :) *Chanel

  VálaszTörlés
 7. köszönöm szépen Chanel!!! :) remélem majd megfelelnek a képek az elvárásaitoknak!! :)

  VálaszTörlés
 8. Hi! You are so gorgeous. Love your style and blog so much. Please follow my blog...

  ♥Love from Antalya♥

  http://antalya-magnificent-city.blogspot.com

  VálaszTörlés
 9. ohh thank you for your comment, you are very kind :) i will see yor blog of course ;)

  VálaszTörlés