üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. november 29., hétfő

monday morning


Nem elég, hogy hétfő, még 8-ra is kell mennem... jajj ez a korán kelés nagyon nem fekszik nekem, mármint pont hogy fekszik. :P na jó ez elég béna poén volt. Reggel 7-kor kellene felkelnem, de egyszerűen nem tudok, hozzászoktam, hogy tavaly mindig délután volt suli. Nem is érdekes, természetesen elkéstem... 1 órát :) de nem maradtam le semmiről, mert a Vígszínház honlapját kellett elemeznem és belefértem az időbe, szóval no problem.
A másik órán nyugdíjasoknak kellett rovatot tervezni. Ezt már a mai órára vinni kellett volna, de gyorsan az órán megkreáltam és elküldtem a tanárnak e-mailbe.
Amikor vége lett az órának katya-val benéztünk a karácsonyi vásárba, ahol láttuk Gesztesi Károlyt!!!!!!! Csináltam néhány paparazzi képet, de katyanál van a gépem, most még nem tudom felrakni, de nem marad el! 
Hallottuk telefonálni és olyan volt, mintha Shrek beszélt volna, wáááá nagyon furi volt. :)

A hétvégém átlagos volt, szombaton délelőtt karácsonyi díszeket vettünk, este pedig a család nézte az X faktort, kiakadtunk, hogy Wolf Kati ment haza, vasárnap pedig meccs. Nyertünk 13-mal, de a félidőben még döntetlen volt az állás, szóval nem volt annyira könnyű... a könyökömet kilőtték, nem is egyszer, most szinte mozgatni sem bírom, de majd elmúlik.

Szombat este V-vel lementünk a belvárosban és csináltunk néhány fotót a kivilágításról:Ja, még annyi, hogy ma a jósnő azt mondta nekem az utcán, hogy nagy sikereim lesznek. :O a jósnő szóljon belőle :D:D

... dora straw

4 megjegyzés:

 1. edi kepek lettek :)koran felkelni meg tenyleg szar, en sem nagyon tudok, es foleg, h most hideg van kint....

  VálaszTörlés
 2. köszi :)
  igeeeeen meg sötét és azt hiszem, hogy hanali 3 van még közben reggel 8 :S :D na majd csak hozzá szokom egyszer :)

  VálaszTörlés
 3. Gesztesi Károly? én is láttam az aquapolisban, és igen én is először a shrek hangra lettem figyelmes :) komoly.
  puszi!

  VálaszTörlés
 4. igen!!!! :D vmi szőke nővel volt, meg egy gyerekkel
  pusssz

  VálaszTörlés