üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. november 24., szerda

sajtótájékoztató

Tegnap reggel 8:45-kor találkoztam a csajokkal a színház előtt, ugyanis sajtótájékoztató volt, ahogy minden hónap végén szokás. Sajnos rengetegen voltunk, mert az egyik tanár kb. az egész elsős évfolyamot elrángatta, és látszott, hogy nem is érdekli őket, ráadásul még plusz székeket is kellett a rendezőknek behozni... szerintem kínos volt. De nekünk jó helyünk volt, mert audrey-val láttuk, hogy sokan vannak, ezért gyorsan mentünk helyet foglalni, katya-nak és csillának is. Kicsit szemétség volt, hogy a nagy tömeg közepén foglalunk két jó helyet, de hát istenem... mi mindig ott vagyunk, és nem szóltak ránk.



Később audrey-nál loptuk az időd, "kapuccsíínóó" meg minden, ami kell. Aztán a neten láttunk gombból készült gyűrűket és megszállt minket az ihlet... mind a hárman kb. egyszerre felugrottunk, hogy menjünk el gombot vásárolni. Így is történt és nagyon szépeket találtunk. Audrey már meg is oldotta, hogy tudja használni, én valami fém karikát akarok, amire ráragasztom, vagy valami hasonló... d nagyon szépek majd rakok fel képet róluk.





fotó: póniország hercegnője, Audrey Hody


és most angol, mert elkések...

... dora straw

2 megjegyzés:

  1. nagyon kínos volt, hogy annyian voltak, és még meg is kérdezte a srác, hogy megtarthatja-e a mappát:D na mindegy, legközelebb talán nem jönnek ennyien. amúgy egyre élvezhetőbbek a sajtótájékoztatók nem? tavaly az elsőkön még unatkoztam kb. na mindegy, jó volt:) a gombok pedig ahh, törzsvásárló leszek:) holnap suliban találkozunk, ricsi hoz vaníliást! :) és kiderült a fotós dogaeredmény de izgi:) akkor holnap, csoookol egész poniorszag

    VálaszTörlés
  2. ja a mappa :D:D:D:D az vicces volt
    nem akarom a fotós dogát, mert így h megnéztük kedden azt a videót tudom, h hülyeségeket írtam!!! :S:S na mind1

    VálaszTörlés