üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. november 15., hétfő

friss levegő

Pénteken elutaztunk Szilvásváradra. V szülei ott élnek, ezért elég gyakran járunk arrafelé. Nagyon szeretek ott lenni, teljesen ki lehet kapcsolni és feltöltődök energiával. Túráztunk egy keveset, és természetesen fotózgattam. A tükörreflexes gépem sajnos még mindig nem jó, ezért egy egyszerű kis digitális géppel fotóztam, de azért élvezhető volt. :) Péntek este bementünk Egerbe, V barátjaihoz, ahol koktéloztam egy keveset!! :) valami GIN-es dolog volt. Fél kettőre értünk vissza Szilvásváradra, de akkor már elég fáradtak voltunk. Másnap reggelivel vártak a szülők, utána megvártuk Orsit (V öccsének, Ákosnak a bnője) és indultunk túrázni. Kicsit csaltunk, mert egy darabig autóval mentünk fel.
Nagyon szép képeket csináltam, hiszen gyönyörű a táj:











Aztán este elmentünk borkóstolásra. Becsúszott egy kis pálinka is, mit ne mondjak kellemes hangulatom lett. :) 




Ez még mind semmi. Amikor hazaértünk vasárnap, átugrottunk Zsuzsiékhoz, ugyanis a 19. szülinapját ünnepelte. Dóritól és tőlem egy adidas sporttáskát kapott.

Ez lenne az ajándék, csak más színben. :)



... dora straw

4 megjegyzés:

  1. azért majd szóban is mesélj ;) az angolod meg ma remélem jól sikerült;) holnap 14.40, próbálok odaérni lányok;)) a képeid dóri pedig úgy szeretem:)az avaros fás a kedvencem, beraknám címlapra;))jobb mint egy elcseszett csésze :DD várom h visszakapd a géped;) xx

    VálaszTörlés
  2. valóban tartalmas volt, ezeket szeretem!! :)

    Köszi csajok!! :) az angolom 100%lett, de nem szódoga volt, hanem csak valami kis teszt.
    Adri a csészés kép kúrva jó lett vna nem tehetsz róla, hogy elcseszték.

    VálaszTörlés