üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. június 17., péntek

előítéletek

Tegnap miután Adrival találkoztam, hazajöttem, utána pedig Dórival és Zsuzsival bementünk a városba. Mivel V nem volt itthon Turmixot magammal vittem a kis hordozóba, mert azért a rossz lábával nem igazán tud hosszú távon sétálgatni.
Nagyon "jó" érzés volt a tekintetek érezni rajtam, hogy mekkora egy picsa ez a lány, hogy képtelen pórázon sétáltatni az ölebét... mert ugyebár nem látták, hogy pontosan milyen fajta kutyust hurcibálok... Mondtam is a lányoknak, hogy nagyon idegesítenek a tekintetek, amelyekből mindent kiolvasok.... először ők is mondták, hogy tényleg tuti azt gondolják h valami yorkit cipelek és nem akarom összekoszolni... aztán látták, hogy egyre jobban idegesítenek és mondták, hogy ne foglalkozzak velük.

Aztán ma pedig kapok egy régi barátnőmtől egy levelet, hogy: "téged láttalak a városba tegnap egy kutyahordozóval XD, miért nem sétáltatod a kutyát" - húúúúú ez annyira felbaszott, ráadásul az, hogy ez a lány ismer engem és tudja, hogy ha tehetem akkor futtatom a kutyát meg minden, mert még ha egy idegen kiröhög az oké, mert nézhet picsának vagy akármi, de egy olyan ember aki ismer ilyen fasz x d-t írogat... :@ :@ :@ nagyon pipa voltam... aztán csak annyit mondtam, hogy "igen, elütötte egy autó és eltört a lába..."
De most tényleg ezektől az előítéletektől kivagyok.... ráadásul fogalmuk sincs, hogy mi történik a másik emberrel és mégis belepofáznak!!!!!

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na mindegy... most egy kis más.. :D Tegnap este a lányokkal Turmixot elengedtük egy füves területen, hogy ne csak a boxba legyen végig. Már sötét volt és egyszer csak látom, hogy valami repül a fáról...azt hittem egy galamb. Úgy tűnt, mintha nem tudná kiszámolni a röppályáját és le is kellett guggolnom, hogy ne szálljon nekem (igen erről le kéne szoknom, minden helyzetben sikítok és leguggolok ha jön felém egy madár, ebből már voltak vicces helyzeteim... XD) Aztán mikor elszállt felettem egy másik fán landolt. Viszont akkor már világossá vált bennem, hogy ez nem galamb volt, hanem bagoly. És a közelebbi fáról Turmixot sasolta... Nagyon megijedtünk, biztosak voltunk benne, hogy azért szállt olyan közel, mert el akarta kapni, mivel látta, hogy sérült a lába és olyan picike, hogy lehet azt hitte nyúl vagy valami más állat... :S gyorsan felkaptuk a cuccokat és elHÚztunk... értitek...húú, mint a bagoly XD XD jóóó ez megint szar volt :D :D

gondoltam, feldobom kicsit a masnis frizut :) majd beszerzek még egy két hajbavalót :)


... dora straw

8 megjegyzés:

  1. de jó neked, hogy hosszú hajad van:( én is úgy szeretnék ilyen masnit csinálni a hajamból, de muszáj volt levágatni, mert szétvasaltam:( szóval :D ebből azt akartam kihozni, nagyon szépen megcsináltad, és ötletes a rózsa:))

    VálaszTörlés
  2. szegény kiskutyára mennyi veszély leselkedik:(
    igen, általában az emberek megnézik, aki bármilyen okból is kilóg a sorból.:(

    VálaszTörlés
  3. kösziii, majd még próbálok más megoldásokat ezzel a masnival, annyira bejön. :D de ha rövid a hajad akkor is szerintem meg lehet csinálni csak kicsi masnit meg nem az egész hajaddal hanem csak egy kisebb "adagot" fogsz fel

    jajj igen Rami, vmi nagyon kergeti szegény tumixot... :S kezdek megijedni.. :S :D
    hát igen mindig mindenki jó alaposan megnézi ha valaki egy kicsit is más... változhatna a világ... :S

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nemrég lett kiskutyám. Kertes házban lakunk, és van egy hatalmas fa is benne. Hát másnap már rá is telepedett egy óriási bagoly, nem is mertük egyedül hagyni Elvis-t az udvaron. Aztán szerencsére pár nap múlva odébb állt.:)

    VálaszTörlés
  5. fúúúúj ezek a hülye baglyok!!!! még jó h nem támadta meg. Elvis!! de jó neve van! :D :D

    VálaszTörlés
  6. Én is sokat megyek ide oda a kutyámmal mikor kicsi volt néha én is hordozóba tettem, de mióta megnőtt csak is pórázon.Minket is megszólnak néha elég durván, van akivel már össze is vesztem.Az elején még nagyon a szívemre vettem, hogy miért kell szegényt bántani, senkinek nem ártott.De most már nem foglalkozok senkivel.Sajnos az emberek előítéletesek, rossz indulatúak és ehhez jön még a tudatlanság a kutyatartásról(mert sokan azt sem tudják mi fán terem)

    VálaszTörlés
  7. hát nekem se kell sok olyankor, hogy összevesszek valakivel...de ez tök jó, hogy már nem foglalkozol velük...lassan én is ezt teszem :) :)

    VálaszTörlés
  8. De jó ez a masni! De ezért nem vagyok hajlandó hajat növeszteni, bár most már van parókám :-)
    Az idiótákkal ne foglalkozz, nem tudják, milyen az, amikor az embernek kutyája van, szereti és valami baj történik vele. Fúúú, de tényleg, lehet, hogy az a bagoly kinézte magának, nem hülyeség!
    (Az Apukám kutyája is Elvis a törzskönyvében, de a "mezei" neve Dagika).

    VálaszTörlés