üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. június 23., csütörtök

horvátország - kérdés tőletek :)

Ez most egy villámposzt, és csak azt szeretném Tőletek kérdezni, hogy Horváto-ba melyik tengerparti várost ajánlanátok? :) Már többször voltam Horvátba, de nagyon nagyon szép parton még nem nagyon.

remélem tudtok segíteni :) előre is köszi, puusszi :)

... dora straw

9 megjegyzés:

  1. na erre én is kíváncsi leszek. amúgy a nagyon szép part az homokosat jelent? mert mi tavaly görögországba elvileg egy homokos részre mentünk és kavicsos volt, szóval idén csak homokos, nem bírom a "kavics-stresszt".=D

    VálaszTörlés
  2. Én két éve voltam Brac szigetén Sutivánon, az egy kis "falu" fiataloknak nyüzsgő élet annyira nincs, viszont gyönyörű a víz arra, majd küldök képeket ha gondolod:) A partja nagyobb kavicsos és teli van kis eldugott öblökkel nagyon szép:)
    Van mellette egy nagyobb város Supetár, ott már azért van egy kicsit nagyobb éjszakai élet, és ott is szép a tenger!:) Ja és ahogy mentünk a komppal, ugráltak melletünk a delfinek :)

    VálaszTörlés
  3. húúú köszi mindenkinek :) Brac-on már elkezdtem keresgélni, de ez a delfines dolog nagyon tetszik!! :) dubroniknak utánanézek!! :) kösziiii

    VálaszTörlés
  4. mi két éve Crikvenican voltunk, ott kavicsos az tuti, oda ne menjetek :D egyébként a víz viszont sokkal szebb ilyen helyen, de az, hogy folyton cipőt kellett húzni, az engem is kikészített. :)

    VálaszTörlés
  5. Trogir partja gyönyörű kis eldugott öblökkel, este pedig fiataloktól pezseg az óváros. :)

    VálaszTörlés
  6. köszi csajszik :) engem nem nagyon zavar ha kavicsos, csak öblös legyen, este viszont egy kis élet sem árt. :)

    VálaszTörlés
  7. Ha még érdekel, én tudom ajánlani számodra Biograd na Moru-t, gyönyörű. Igaz, mi a Soline Camp-ben nyaraltunk és annak a benti részén ki van öblösítve, de van sziklás része is. :)
    Vagy Pula még egy gyönyörű hely, bár nem túl pörgős. :) De szerintem, eddig ahol jártam még Porec volt a legszebb, viszont ott nem tudom merre van öblösített rész. :]

    VálaszTörlés
  8. úúú köszi igen még érdekel, még nincs meg h hova megyünk, köszi akkor ezeket lecsekkolom mindenképpen :)

    VálaszTörlés