üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. június 9., csütörtök

casting - 289

Ez volt a számom - 289. :)

Soha semmi modellkedéssel kapcsolatos dolgot nem csináltam, de mindig kíváncsi voltam, hogy mi lenne velem, vagy mit tudnának kihozni belőlem profi sminkesek, fodrászok, fotósok. Ezért amikor megláttam májusban a TV2 "A Szépségkirálynő" című műsorának reklámját gondoltam, hogy miért ne jelentkezzek, fiatal vagyok és ki kell próbálni a dolgokat, hogy nehogy megbánjuk a döntéseinket, ill. a nem döntéseinket.
Egy portrét és egy egész alakos képet kellett küldeni. Elküldtem két egyszerű képet, semmi stúdió semmi retus, csak én.
Aztán örömmel olvastam az emailem, hogy több, mint 2000 jelentkezőből bejutottam a 800-ba. Már ezt is alig akartam elhinni.

Innentől jött a java, fel kellett hétfőn utazni pestre és több száz lánnyal együtt bikiniben pózolni a szakmai zsűri előtt. (Makány Márta, Kasza Tibi, Schobert család, Pantl Péter(playboy főszerk.) )
Nagyon vicces volt és tök jó, hogy kipróbáltam. Hétfő délután pedig bejlentették a keddre továbbjutó középdöntősöket, ez már 100 lány volt. Nagyon jó volt hallani a számom és nem hittem el, hogy még egy szinttel közelebb vagyok a célhoz.

Kedden 12-re kellett menni, ekkor már nem volt elég a zsűri előtt ellibbenni, hanem volt egy rövidebb beszélgetés is. Nagyon jól éreztem magam és egyátalán nem izgultam annak ellenére hogy totálisan tapasztalatlan vagyok/voltam e téren. Ráadásul mikrofonba kellett beszélni, ami szintén furi volt.
Facebook-on ma tették közzé a nyerteseket...

Sajnos a 100-ból nem kerültem a 24-be, és ahogy láttam sokak már modellek, vagy szerepeltek reklámokban, filmekben, nyertek már más szépségversenyt stb... ez csak azért szomorít el, mert Kasza Tibi épp ma nyilatkozta az Aktívba, hogy próbáltak olyan lányokat beválasztani, akiknek csak ez a kiugrási lehetőségük van, hát nem tudom, hogy akkor mér szakmabelieket választottak be... na mind1, szerintem most próbáltam ezt meg először, ami egy nagyon jó élmény volt, de valószínűnek tartom, hogy az utolsó is ez a casting volt. :)

(legjobb 100 - itt elvileg kb. 60-an vagyunk, de a vasárnapiakat is számoltam)
 hétfő - 500 elődöntős
 hétfő
 kedd - középdöntő

 mix club - nagyon szép hely

hát ennyi a rövid story, ami kis híján happy end-del végződött :) jó éjszakát :)
... dora straw

7 megjegyzés:

  1. Úristeeeeeeeeeeeeeeeen! Dóriiii nagyon szép voltál:) és már ez is nagy eredmény, Gratulálok :*

    VálaszTörlés
  2. WOW, úgy pózolsz bikiniben a sorszámoddal mint egy profi! Jól tetted, hogy megpróbáltad, gyönyörű lány vagy :)

    VálaszTörlés
  3. jajj köszi csajok, ez nagyon jól esik, mert ugyan rossz bevallani, de kicsit csalódott vok :/ :)

    VálaszTörlés
  4. dóri én komolyan nem hittem el. nem azért mert imádlak,de tényleg ott lett volna a helyed. mindenesetre ez is nagyon jóó, büszke vagyok rád, nekünk már úgyis szép(t)ségkirálynő vagy!!:D love (L)

    VálaszTörlés
  5. köszi Adrusom, hogy bíztatok bennem!! :) az a baj h kicsit beleéltem magam, hogy van rá reális esély, de még ha volt is, sajnos itt is volt protekció... :(

    VálaszTörlés
  6. én is alig tudom elhinni, h nem jutottál be... néztem a döntős lányokat, és vannak közöttük nagyon csúnyák, szóval ez tényleg protekció volt. ne legyél csalódott, mert ilyen bunda miatt nem éri meg! meg mi amúgy is tudjuk, h szép vagy! :)

    VálaszTörlés
  7. óóó köszi Kataaa :) kezdem túl tenni magam rajta, csak először rosszul esett, de már nem számít, legalább kipróbáltam :)

    VálaszTörlés