üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. június 8., szerda

budapest

Sajnos késik az információ, amit már úgy megosztanék mindenkivel. :( Úgy volt, hogy tegnap vagy ma megtudom, aztán mondták, hogy csak pénteken derül ki, most a legújabb a holnap. Na mindegy nem is rágódom rajta, amit lesz infóm közzéteszem. :)

Addig is mesélek a pesti napjaimról. Sajnos elég rohanós volt az egész, de azért nagyon jól éreztem magam. Szeretem Budapestet. :) Lakni nem hinném, hogy szívesen laknék ott, jobb ez a nyugis, napos, fiatalos Szeged. :) Vannak elég furi emberek, de túléltük. :D Láttuk Király Viktort és Éden Nikit a West Endben. :) Éden Niki épp várta a barátnőjét (azért tudom, hogy a bnőjét, mert aztán láttuk, hogy egy lánnyal van :)) én meg hangosan ráköszöntem. :D Először nem értette, hogy miért köszöngetek, de utána válaszoltam, hogy "úgyis mindenki megnéz és susmusol, gondoltam köszönök" :D aztán aranyosan nevetett és köszönt. :)

Viszont sokan nem értették a "szegedi poénjaimat" :D - a cipőboltokban elsütöttem, hogy "van e akkora csónakméretük, mint pl. 41-es?" mire a válasz nem nevetés volt, vagy valami hasonló, hanem: "hmmm képzeld szokott lenni, de most épp nincs"... :D :D mondom ja bocsi, még én égetem le magam és neked áll feljebb?! :D :D na mind1 úgy látszik ez csak az Alföldön jön be. :D :D










ennyi lenne röviden a beszámoló, holnap remélem többet tudok mondani :)
pusszi

... dora straw

1 megjegyzés:

  1. imádom a képeket, nagyon jóól néztek ki mindegyiken, főleg magassarkúúban:)) és áki is milyen elegáns:))

    VálaszTörlés