üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. április 8., péntek

"szusi" :)

Délben találkoztam Dórival és Zsuzsival, hogy elkezdjük a "shoppingnapunkat". :) A belvárosban kezdtük a nézelődést, de nem nagyon találtunk kihagyhatatlan dolgokat. (meg én inkább a plázára gyúrtam és tartogattam az elköltenivalóm... :D )
Amikor megéheztünk mindannyian a kínaira szavaztunk. :) Megvettük a kaját, aztán gondolkodtunk, hogy a szusit is ki kellene próbálni, mert még úgysem evett egyikünk sem. Vettünk is egyet, nem nagyon kellett magunkat rábeszélni. :D
Leültünk a Dóm téren és falatozgattunk. A szusi szerintem nagyon finom volt. :D
Nem bírtam az egész adagomat megenni és már a csajok is tele voltak, így amikor oda jött hozzánk egy hajléktalan pénzt kérni mondtam, hogy pénzzel nem, de ezzel a kis kajával ki tudom segíteni. Elfogadta... jó volt látni, hogy akkor tényleg ételre kellett volna neki a pénz elsősorban és nem alkoholra...









végül én nem mentem tovább, mert nem éreztem túl jól magam... haza jöttem pihizni, most várom V tesóját, jön pestről, főzök valami finomat, holnap pedig meccs :)
jó éjt!!! :)
... dora straw

5 megjegyzés:

  1. huhúúú dórival együtt vettük azt a blézerét!=) a szusira már én is régóta fenem a fogam.

    VálaszTörlés
  2. Cuuute post and amazing blog!
    Following! Follow back? <3

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó Dóri blézere :) a szusit meg csak ajánlani tudom :)

    Marella!thank you so much. it's really kind of you! :) i will visit your blog. :D

    VálaszTörlés
  4. tegnap ettem, nekem nem jött be.=/

    VálaszTörlés
  5. hehe :D akkor bocsi :D azért mertem ilyen bátran ajánlani, mert Zsunak és Dórinak is bejött. :) de mi nem ízlett benne?

    VálaszTörlés