üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. április 19., kedd

szétség vs. másnap

Tegnap volt Adri és Zita szülinapi "szétségpartija". :D elég korán kezdtük Katával az alapozást (7kor), ennek meg is lett a hatása... :D Először Adriékhoz mentünk át ott iszogattunk, popcornoztunk, nevettünk sokat stb. :)
Aztán Katával átadtuk az ajándékot, mert fel kellett szednünk Ákost, Dórit, Zsanit és Attilát. Először Attilával és Ákossal taliztunk utána felmentünk még hozzánk inni egy keveset, amíg Zsanira és Dóri vártunk. Hívtak a csajok, hogy kész vannak és, hogy találkozzunk a Tisza-parton. Le is mentünk eléjük, aztán, hogy utolérjenek minket (alkohol hatás terén) boroztak és vodka-narancsoztak. A hatás el is érte őket, Dórival nekiálltunk rappelni mindenféle baromságról. :D :D jajjj nagyon vicces volt, így utólag meg végképp... :D A Tisza-part után lementünk a szórakozóhelyre, ahol a szülinap tartva volt. Már mindenki ott volt. Sajnos kevesen táncoltak, páran próbáltuk csinálni a hangulatot, de nem jött össze.. :D Ákos és én elég hamar bepunnyadtunk, így már fél 2re hazaértünk és bezuhantunk az ágyba.

kukuccs :D

kitikatakatalinkaaaaaa :)

szülinapoooos Audrey

jeeeee :D

az ünnepelt sztááárok!!! :)

amikor kifog rajtam a popcorn (Briginek milyen szép a hajaaa)


A másnaaaaaap:

Ákival lementünk Szeged utcáira és szívtuk magunkba a féééényt, azaz egy kis D vitamint, aztán Zsuzsi is csatlakozott hozzánk. :)

végre a "nagy dilemmám" megszűnt, mert azon agyaltam, hogy bézs vagy fehér cipőt vegyek és 2800Ft-ról le volt értékelve 1400 Ft-ra pont egy db, ami az én lábamra való. (azt nem írom ki,hogy mekkora :D :D ) gondoltam ez egy isteni sugallat XD, úgyhogy megvettem ezt a csodát. :)

suncity


szííívd a D vitamiiiiiiint!! :)

 ákos fenyít :)

gyönyörűű tulipánok

pusssszi Nektek!
... dora straw

5 megjegyzés:

  1. az a rapvideó nagyonadja!=D majd elküldöm.

    VálaszTörlés
  2. :DDDDDDDDDDDD pár részlet kezd derengeni:) a képek nagyonv iccik fuj:D:D viszont ma nagyon csini voltál, imádom a fehér cipid:)joo a szett:))

    VálaszTörlés
  3. szép az új cipid! szeretem én is mikor külső erők döntenek ha én nem tudok! a szétség képek tényleg viccik, jajj és az este is az volt! :D.

    VálaszTörlés
  4. köszii csajok, Audrey a cipőm sztem olyan mint a tiéd csak fehérben, de csak a belseje miatt emlékszem h mintha olyan lenne. :)
    Zsannuuuu van rapvideó??? nemááár :D arra nagyon kíváncsi vagyok :D

    VálaszTörlés
  5. imádom a rappelős Dórát! :D:D
    nagyon csinos voltál másnap. Ákos fenyítős fején meg nagyon jót nevettem :D

    VálaszTörlés