üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. április 21., csütörtök

elúszva...

igen igen igen nagyon nagyon el vagyok úszvaa :S a kétségbeesés szélén állok, de az optimista természetemnek köszönhetően CSAK a szélén!! :D
ez a szakdoga nem akar haladni... hogy is akarna, amikor hozzá sem nyúltam... :O de nem baj napról napra kiszámoltam, hogy hogyan leszek kész szerdára... SZERDÁRAAA! tudjátok ez az a szerda, ami most lesz 27-én!!!! Ráadásul 7végén elutazunk... jajjjjj

A terv:

Szerda: nagytéma - Fotóriporterek tevékenysége (20oldalból 17-18 van, ezzel nem lesz gáz)
Csütörtök: Szaklap elemzése (ezzel már gázosabb a helyzet ugynais tegnap tudtam meg, hogy nem 10 hanem 20 oldal ez is minimum... :S ebből kb 3 van kész, de csütörtök az ma van, szóval nyugi van) :D
Péntek: Mind a kettőt szépen elrendezem, megszerkesztem átolvasom, átküldöm a tanárnak.
Kedd: Interjút készítek egy fotóriporterrel (már le van beszélve szóval tuti) ez lesz reggel, aztán délben rohanok haza beképelni és beilleszteni a KÉSZ szakdogámba. Délután elmegyek beköttetni.
Szerda: Elmegyek a bekötött szakdogámért és LEADOM!!!! :D

Ez a TERV!!!!!!!!! Isteneeem segíts!!!!! :D

Közben egy kis hajmosás, tea, kávé. És pihenésképpen találkozom Mesivel, mert az agyam már nemsokára feladja...

Szurkoljatok!!!!! pussszi
... dora straw

8 megjegyzés:

  1. Hajrá, hajrá, menni fog ez! ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia. Sok sikert a szakdogádhoz, és minden a TERV szerint alakuljon! Melyik suliba jársz? Nagyon tetszik a blogod. Minden jót.

    VálaszTörlés
  3. köszi lányok!!!!!! :)

    Szia Bacu köszi a bókot :) szegeden járok a school of business-be, újságírást tanulok és most felvételizek az egyetemre :)

    VálaszTörlés
  4. huuu akkor sok sikert hozzá! :D
    és hova felvételizel? :D

    VálaszTörlés
  5. Húúú hajrá hidd el átérzem a helyzeted, nekem is 20 oldal kell jövőhét péntekre, jelenleg 0 oldal van kész és itt ülök a könyvtárba 8 500oldalas elolvasásra váró könyvvel és paraaaaa!=/ De túlleszünk rajta és ez is már csak egy rapszöveg lesz, semmi más.=)

    VálaszTörlés
  6. Sikerülni fog! Mindenkinél így van, nálam is így volt és mégis sikerült időben leadnom és a külső konzulensem is 5-öst adott rá. :)

    VálaszTörlés
  7. jajjjj köszönöm lányok, de aranyosak vagytok!!!!! :) nagyon jól esik a bátorítás, kezd elhagyni az erőőőm :D :D

    Sunnygirl! Ide szegedre adtam be informatikus könyvtáros szakra (ez nagyjából egybevág az újságírással/írással, sokat kell olvasni, van weblapfejlesztés /azt már régóta meg szeretném tanulni/, nem csak könytárakban hanem könyvkiadóknál is el tudok vele helyezkedni) :)

    Zsannuuuuu akkor jará Neked is! :D

    húú mégegyszer köszi mindnekineeek! puszi

    VálaszTörlés