üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. április 15., péntek

budapest

Budapest. Drága fővárosunk. :) Valaki utálja, valaki imádja, köztes állapot nem nagyon van. Én eddig azt hittem utálom. Az utálatot úgy gondoltam, hogy nem szeretnék ott lakni, mert túl zsúfolt, koszos stb. Most az osztállyal mentünk fel Bp-re és pozitív csalódás volt ( a rossz időt leszámítva, mert az nagyon is negatív csalódás volt.. :D). Megnéztük a sajtófotó kiállítást, metróztunk, aztán volt egy kis szabadidőnk, amikor sétáltunk, kfc-t ettünk, starbucks-ot ittunk és természetesen fotóztunk (de azt inkább a vonaton). Na és a lényeg az az, hogy sétálás közben jöttem rá, hogy mennyire tetszik nekem Bp. Már nagyon rég voltam fent és nem így emlékeztem, de ha már így bezsongtam meg beszéltük a lányokkal, hogy majd amikor jobb idő lesz akkor felutazunk, Ákos pedig elszállásol minket. :) már alig vááárom :)



eltört a kedven napszemcsim, amit londonban vettem... :(
remélem meg lehet csináltatni

A vonaton a kis zugunkban... :D

starbucks reklám ;) az utazást a starbucks coffee támogatta :D

werk fotó







fehér bőrdzseki -outlet
póló - turi
"farmer" cicanaci - takko
cipő - converse
táska - björn borg

we <3 Bp, and you? :)
na csook :)
... dora straw

10 megjegyzés:

  1. Szia!
    Először is azt szeretném mondani hogy nagyon klassz a blogod, tegnap találtam, és az összes 2011es bejegyzést elolvastam :DD (Valószínűleg ma a 2010esek jönnek:D)
    Másodszor pedig, én is szegedi vagyok, te hova jársz turizni? mert én is sok tuti cuccot találok, de az a múltkori barna csizmád?! na szóval örülnék ha megírnád nekem! :)) Előre is köszi!
    Mesi

    VálaszTörlés
  2. én régen gyűlöltem Bp-et. bár ide akartam jönni suliba, úgy voltam vele, hogy én ezt a mocskot soha nem fogom tudni megszokni. DE megszerettem Bp minden mocskát. xD + menő a közlekedés, hogy mindig minden jön 5 percen belül, minden mindenhova ki van írva, így a hülye is el tud igazodni bárhol.
    de lehet, hogy azért szeretem, mert kint lakunk Zuglóban és néha úgy érzem, mintha nem is Bp.-en lennék, csak a repcsik meg a Hév emlékeztetnek rá. :)
    szóval én is megszerettem. :D

    VálaszTörlés
  3. Hm...hát én itt lakom Bp-n :)
    Az utsó fotó nagyon klassz lett ;)

    VálaszTörlés
  4. köszi Emese, nagyon örülök h teszik a blog és annak végképp, hogy még vissza is olvasod :) turizni főleg az olajbányász térre és a nagy áruházi passzázs sorra szoktam járni. :) a barna csizmát is a passzázs soron vettem. :)

    Sunnygirl! akkor teljesen egyre járt az agyunk :D mert valamiért én sem szerettem. de most nagyon magával ragadott :) és Bp-re jársz suliba is?

    köszi kataa! :) már küldöm is őket, hogy Te is válogathass ;)

    köszönöm Sophie! :D és te szeretsz pesti lenni vagy túl nagy a nyüzsgés? :)

    VálaszTörlés
  5. igen, felvettek a Corvinusra. úgyhogy már fél éve itt tengetem a napjaim. elég ritkán járok haza :D

    VálaszTörlés
  6. naa de ügyi vagy h felvettek a Corvinusra, akkor hajrá a zh-khoz és majd a vizsgákhoz! :)

    VálaszTörlés
  7. én imádom pestet, szerettem ot tlakni. a fényképeid pedig nagyon jók! profi!
    Viktória's Style

    VálaszTörlés
  8. köszi Erika és Viktória! :) örülök h tetsztenek a képek!! :) köszönöm a bókot :)

    VálaszTörlés