üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. január 27., csütörtök

*feltöltés*

jajjjj hát igen... az átkozott szelektálásnak az a "hátránya", hogy a kiszelektált ruhák miatt a szekrényben hirtelen sok sok felszabadult helyünk lesz... D::D:D:D:D nem akartam, hogy az a néhány ruhám, ami a szekrényben maradt szomorkodjon, tehát vettem nekik "barátokat". :DD Különböző rasszból származnak a jövevények: (vannak plázások és vannak turisok is az új haverok között) :) nagyjából egyenlő arányban oszlanak el. :) megmutatom az új spancikat :D :

bemutatom a plázacicákat: 

 a gyönyörűű csipke

 made in H&M, a fehérrel együtt volt packban :) tengerééész, nyáron nagyon tengerésznő leszek :D


 pólóruha, ami kiemeli az idomokat :D:D


 a turis spancellárisok :) :



+
 csipkés öv, terranova 590 Ft


szájfény, és egy sarokizébizé a gyönyörűű magassarkúmba, amit még régen egy turiba vettem kb 100 ft-ért csak kicsit kijárok belőle, de ááá nagyon szép majd meglátjátok! :)



A mai napom nagyon jól telt. Ponykával elmentem korán reggel (negyed 9) :D szoliba és barnultunk 14 percecskét. :) aztán 9-re mentünk a turiba, ahol taliztunk katyammal. :) jóóljóól bevásároltunk, fotózgattunk meg röhögcséltünk :):) aztán suli, amiről inkább nem nyilatkoznék... 
Ami jó volt benne az az, hogy el kellett mennünk a tüntetésre ( médiatörvény ellen) és riportot kellett készíteni. Tetszett volna ez a feladat, de nagyonnagyon és még annál is jobban hideg volt... gyors megcsináltuk a feladatot és rohantam haza a meleg lakásba.
Itthon meg ücsörgök egyedül, egyszercsak kopogást hallok... kinyitom az ajtót full sötétség és semmi..és senki... na gyors becsaptam az ajtót és be is zártam. háát nem tudom, hogy bemagyaráztam e vagy mi de besz*rtam rendesen.. :S fúj nem szeretek egyedül lenni.... na mind1 ma már elvileg megyek edzésre és esteee partyy :):)

puszika mindenkinek!! :)

... dora straw

7 megjegyzés:

  1. Szuper poszt:)
    A csipkés öv nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszik a post elejeee :) vicccciii:) jooo volt nagyon ez a nap:) szépeket vettél, sokkal jobban áll neked sztem majd a mellény mint nekem:) spanciiiiik :) szép minden, 'irigykedem' (szóval örülök nagyon) a csipke cuccodnak, nagyon jool fog neked állni:))) várom h lássalak. meg a cipőőő ahh lovelove. naaa csokk drága, remélem este tali :) luv ya

    VálaszTörlés
  3. köszönöm csajok!! :) :D mosolyt csaltatok az orcámraa! :):) örülök h tetszik Nektek az iromány :D

    Igen Adrikáám remélem majd valahogy összefutunk az este folyamán! :D pussszi

    VálaszTörlés
  4. a csipke nagyon szép.
    én is megvettem volna:)

    xx
    Holly G.

    VálaszTörlés
  5. szépségek rakáson!
    legyen nagyon szép a hétvégéd is!

    VálaszTörlés