üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. január 19., szerda

then & now

Ma nem mentem be suliba... nem így terveztem, de így történt. Reggel 9-re kellett volna mennem,de nem nagyon bírtam kikelni az ágyból... nem tudom mi lesz velem, ha jövőre az egyetemre reggel 8-ra kell menni, na mind1 majd kiderül.
Úgy voltam vele, ha már nem mentem be, akkor nem tökölöm el az időmet. Ez így is történt, a szakdogámhoz raktam össze a dolgokat. Ugyanis az a feladat, hogy egy újságba kell egy rovatot megszerkeszteni és egyben ki is találni. A kitalálással nem volt sok gondom. Egy fotós újságba fogom a rovatomat tenni (legalábbis elméletben) és a rovatcíme valami olyasmi lesz, hogy "DIVATFOTÓZÁS". Azért erre gondoltam, mert ugyan van elég fotós lap, de ott mindig olyan komolyan fogalmazzák meg és mutatják be a fényképezőt meg a használatát, hogy elég szűk réteg veszi a kezébe... ezzel a rovattal pedig a fiatal lányokat/fotósokat is bevonhatjuk a fotózás és egyben a divat világába úgy, hogy észre sem veszik! :):)

A rovatban az egyik állandó cikk az az "Akkor és Most". Le is töltöttem néhány divatcég régi és mostani divatfotóit.


 Dior                        then                                          &                              now

Louis Vuitton       then                                           &                                        nowna keresgélek még és megírom a többi cikket is, ami még kell :)

... dora straw

3 megjegyzés:

 1. Jó lesz Husi!! :)

  VálaszTörlés
 2. hey dora straw, szép a blogod, klassz, hogy erre tévedtem:)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm!! :)

  jajj nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésed! :) majd akkor én is "eltévedek" feléd!! :) :D puszi

  VálaszTörlés