üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. augusztus 28., szombat

vodkasprite...

T ehát életem első SZIN-bulija... :) Amikor a helyszínre értünk a közeli kocsmában gyors megittam egy vodkasprite-ot, V egy korsó sört. A csekkolás után szintén kértem egy vodkát (csak h ne keverjem... ). Már 3 körül kimentünk V-vel és norbival, ugyanis 3kor kezdődött a "standupcomedy". Sajonos sikeresen lekéstük és csak az utolsó néhány poént hallotuk, de úgy voltunk vele, hogy fél 7kor is lesz mégegy kőhalmi előadásában majd azt az elejétől a végéig kiélvezzük, addig legalább a srácok bemutatják nekem a hííííííres SZIN-t.

M egmutatták az összes SZINpadot, sátrakat, wc-t :) stb. Nézelődés közben rátaláltunk a vakok és gyengémlátók egyeületére. Itt ki lehetett próbálni vakpingpongot, be lehetett menni vakszobába (húúú ez nagyon furcsa volt, szemfedőt raktak rád és bekültek egy sötét berendezett helyiségbe) és sok más érdekességet csinálhattak az emberkék. Amikor itt végeztünk folytattam a vodkasprite-os köreimet... :)
A mikor 6 óra felé járt az idő visszamentünk a standupcomedys színpadra, nagyon jó helyet találtunk magunknak és majdnem végig nevettük kőhalmi előadását. Ekkor megnéztem a telóm és láttam h katya hívott, tekergett a nyakam, hogy látom-e de sajnos nem láttam. :(



A z előadás után mentünk a pulthoz és természetesen berendeltem az 5. vodkasprite-om is. Találkoztam az egyik csapattársammal lolával és megittünk vmi kék nem tudom mit de abban is vodka volt... Aztán edit lepett meg hátulról, ő az egyik csoporttársam, aki katyaval volt, de nem tudta épp hogy merre van mert katya ki volt kapcsolva.

A ztán marci (norbi barátja) marci felesége(aki nem magyar és szegénnyel próbáltam angolul kommunikálni de nem az erősségem) és marci öccse csatlakoztak, mondanom sem kell h elémrakatak egy fél literes pohárba vodkasprite-ot, hogy "igyad". ohh mondom kössz...amikor nagy nehezen lement az alkoholmennyiség, megszavaztuk, hogy a SCOOTER koncert előtt harapjunk valamit. Úgy éreztem, hogy éhes vagyok, de amikor V elkezdte kérdezni, hogy mit kérek...hamburger, pizza, gyros... vmi elakadt a torkomban... mondtam inkább nem kérek. :S V vett egy pizzát, rá se bírtam nézni. Mondtam inkább üljünk le egy padra mert nem vagyok túl jól... aham nem kellett sokat várni arra a 8 vodkasprite-ra... kjött.

E z a tortúra egy kis alvással kb 1 órát vett igénybe, amikor meghallottam SCOOTERT. Tudtam, hogy menni kéne, de képtelen voltam felkelni. kb 3 szám után erőt vettem magamon és mondtam, hogy irány hisz ezért jöttünk. Szerencsére az ismertebb számokat ekkor kezdte énekelni. ugrabugrálni nem bírtam, de csápolni csápoltam. :)

A ztán részt vettünk egy kis beatrice előadáson, befaltam egy pizzát (jóízűen) és egy kis kóvájgás után hazaindultunk.

nagyjából így telt az első vodkasprite-os SZINezésem :)


... dora straw





3 megjegyzés:

  1. a standupos képeden ott van a háttérben kettő barátom. ők is színesek a képen :)

    VálaszTörlés
  2. hehe :D:D de te nem voltál ott? kerestelek!!!

    VálaszTörlés
  3. egy kocsmában ittam akkor. asszem... :D én is kerestelek. vagyis hívtalak. de benn nagyon nem működtek a telefonok.

    VálaszTörlés