üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. augusztus 22., vasárnap

hosszúhétvége vége

H amár szombat este volt tegnap, akkor belefért egy kis buli... kb. 1,5 hónapja nyílt meg egy szórakozóhely a tiszán. egész jó kis hely lett, de annyian voltak, hogy az aurádnak esélye se volt lélegezni... nemhogy még táncoljon az ember. lényeg a lényeg mégis kibírtunk valahogy 3 órát, egy kicsit táncikáltunk is, de ennyi... hajnali 4re értünk nagyjából szerény kis hajlékunkba.

N em buliztunk sokáig, és alig ittunk valamit, ennek ellenére vasárnap du. 2kor másztunk ki az ágyból... aztán elmentünk a corába venni valamit, mert hát enni kell, sajnos nem a napból táplálkozunk. felkaptam ezt a kis szerkót, és irány:


















A nagy shoppingolás után olyan 6 óra körül lekeveredtünk tisza partjára... persze a nap már lemenőben volt, de a pajtikkal még eljátszottunk egy keveset.

A mikor kellmesen homkos lett mindenki, bementünk a belvárosba elnyalni egy kis fagyit. mondanom sem kell     gyönyörűen néztünk a sok kiöltözött ember közt, néhányan meg is bámulták a koszos kis 10 fős bandánkat, de bírtuk a strapát.

kb ennyi :)

... dora straw

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése