üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. június 15., péntek

hajpakolás, tanulás stb :)

a mai napot a tanulásnak szenteltem...illetve próbáltam...olvasgattam mindenféle tételt, jegyzetet stb...de nem akar belemenni a fejembe...el sem hiszem, hogy tovább tart nekem a suli, mint az általános iskolás húgomnak. :DD Parti volt betervezve az estére, de végül lemondtam, mert holnap unokatesóm ballagása lesz, és 7kor kel kelnem, ami egy hajnali 5 órási hazatéréssel, majdhogynem a lehetetlennel lenne egyenlő...végig fotózom a ballagást is szóval nem árt ha kipihent vagyok.. :)

Egy hónapja csináltam az első ricinusos hajpakolást, most a másodikon is túl vagyok, és tényleg azt veszem észre, hogy a hajam sokkal jobb állapotban van és szerintem gyorsabban is nő. (ezt főleg a babahajakon vettem észre :D) 
Hajpakolás; a kisüveges ricinusolajnak a fele + egy kanál olivaolaj + egy tojássárgája + egy csepp citromlé :) (minimum egy órán keresztül fólia és törülköző alatt)











"Habos" kávéé :)




szép estét, ha mentek bulizni, akkor jó szórakozást!!! :) pusszi

... dora straw

12 megjegyzés:

  1. Már régóta gondolkodom valamilyen hajpakoláson, szerintem ezt kipróbálom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem nagyon szupi, és egyszerű is, de főleg az a jó benne, hogy nem is drága :)

      Törlés
  2. előbb láttam egy olyan képet fagyitölcsérrel, mint a te haboskávééd :) annyira jóó :) a virágos dobozkákat merre vetted?
    és pont most (1-2hónap :D ) fogjuk festeni az új lakást és valami hasonló lilára gondoltam :) a párnák is baromi jók! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. először féltem a lila fal színétől azt hittem túl rideg lesz vagy nem is tudom (mert nővérem akarta, aztán végülis nagyon jól érzem magam benne:))) a virágos dobozokat én csináltam, vettem öntapadó tapétmatricát vagy micsodát :DD és a konzervdobozt + a fadobozt(amit valami kiegészítős boltba vettem, eredetileg teatartó) beragasztottam :))

      Törlés
  3. Először is: szupi ez az új külső :)
    Másodszor: imádom a képeidet, a mai adagból a Nikon kávés, és a habos kávé a legjobb :)
    Harmadszor: hmm, ezt a hajpakolást majd lehet kipróbálom, ha lesz egy szabd órám, amikor nem lát senki... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de aranyos vagy Patrícia :) köszönöm, örülök h tetszik az új külső is, már kellett a változás, de nagyon nem tudtam, hogy mi legyen az új design... :) Mindenféleképpen próbáld ki, nekem nagyon bevált, nagyon selymes tőle a hajam. :)

      Törlés
  4. Annyira tetszenek a képeid :)
    Milyen fajta fényképeződ is van?
    Esetleg nem tutsz olyan sulit ahol gimi után fotósnak lehet tanulni (Szeged) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szépen köszönöm :)) Hát eddig Sony alpha 230-cal fotóztam, és kb egy hónapja kaptam meg a Nikon D5100-at.(amin még bőven van mit kiismerni, de nagyon szeretem) :) Én Szegeden a School of Businessbe jártam újságíró szakra és ott tanultunk kis mennyiségben photoshopot és fotózást is. De szoktak lenni fotós tanfolyamok is, ha jól tudom nemsokára indul egy Dusha Béla által, belinkelem a facebook oldalát. :) http://www.facebook.com/fototanfolyam.szeged

      Törlés
    2. szegeden a széchenyi téri fuji fotonál kivan írva hogy ingyenes fotós szak, a feltétel a 18-22 év között, érettségi, és hogy ne legyen másik okj-s szakod. van kirakva az ablakba egy papír+telefonszám, érdeklődj :)

      Törlés
  5. Mi lett a másikkal??
    Esetleg eladó???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát volt valami kisebb hibája, de azt már megjavították, szóval teljesen jó, csak úgy gondoltam, hogy ideje komolyabbra váltani, de nem eladó, mert nagyon sok dolog van hozzá amire szükségem van néhány fotózásnál (pl külső vaku...) szóval most mind a kettőt használom, attól függ mit kell fotózni

      Törlés
  6. jónak tűnik ez a hajpakolás, szerintem majd ki fogom próbálni:) a kávéscsészés képek pedig nagyon bejönnek, ügyes vagy:)

    VálaszTörlés