üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. január 6., péntek

juppí

Hú hát ma majdnem elkéstem a vizsgámról... de csak majdnem 7.55-re értem a TIK-hez és 8-kor kezdtük. Nagyon vicces volt, mert mondták, hogy akkor kattintsunk ide meg oda és már indulhat is a tippelgetés...hát kattintgattunk ide-oda de semmi nem jött elő senkinek. A tanárok elkezdtek nevetni, hogy húú akkor lehet valamit elrontottak és nem tették fel a tesztet, húú hát lehet elmarad, de azért hívnak valakit. Mi meg kb. megkönnyebbültünk és reméltük hogy elhalasztják.
Kb.10-15 perces várakozás közben hallom hogy két tanár beszélget röhögve: "Na mi legyen akkor a fele bukjon meg a másik fele meg átmegy?", erre én: "Héé ezt hallottam.. :D" mire mondják: "Hát jó akkor csak azok mennek át, akik páros gépnél ülnek." :D - persze én páratlannál voltam.. :D :D
Aztán nagy nehezen megoldódott a hiba és elkezdhettük a tippelést. Jéézusom nagyon nehéz volt, már ott tartottam, hogy felállok és hazajövök, mire mondja a tanár, hogy nyugi, általában mindnekinek rosszul sikerül és ezért lejjebb van hozva a ponthatár.. :D :D :D háát akkor jó maradok.. :D Szóval elég gatyán sikerült, maximum is csak 3as lehet...na de azért remélem nem egyes, mert nem is lehet UV-zni belőle...

Tehát ilyen fincsi kalandokkal indult a napom.. :D Aztán beültünk a többiekkel kocsmázni, én még csak akkor ittam meg reggeli kávémat, amire vizsga előtt nem volt időm. Majd benéztünk a kincsesbe, ahol vettem egy fedőlakkot - mert nem találtam a másikat. Aztán visszamentünk a TIK-be és elköltöttem a jegyzettámogatásomat, olyan jó könyveket vettem belőle. Egy fotós könyv (5000ft), Popper Pétertől egy könyv (1600ft) és egy angol nyelvvizsgára felkészítőt (2000ft) és az összesért csak 2000 forintot kellett fizetnem. Húúú úgy örültem, főleg a fotósnak, már a 200 oldalából el is olvastam 140-et (kb 40 perc alatt) bezzeg a kötelezők nem így mennek... :D :(

Megérkezett a telómra a védő hátlap annyira széééép *.* nézzétek: 



horror-eb


na de bújom tovább a könyvet!! :) a kötelezőőőt!! :D
hajrá Nektek is lányok, nem sokára vége aztán jöhetnek a bulik... :)
... dora straw

12 megjegyzés:

  1. tényleg nagyon széép *.*

    Légyszi nézz be hozzám :) :
    http://koromessmink.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. láttam reggel h este mit írtál a vizsgáról,és örülök h legalább így sikerült : ) én még gimis vagyok és ofőm ma cseszett le minket h ne rinyáljunk h sokat kell tanulni,mert fősulin/egyetemen sokkal többet kell tanulni 1vizsgára,mint majd az érettségire. szóval mostmár felnézek mindenkire akik átmennek a vizsgákon:d meg meg tök régen követem a blogod és láttam h csak úgy kapod az ötösöket,nagyon szupii: ) és imádom a blogod amúgy: )

    a hátlap nagyon jóó: )

    :d bocsi h hosszúra sikerült : )

    VálaszTörlés
  3. neeeeee:D ez a hátlap honnan van?? úúúúristen:DDD remélem a többi vizsgád könnyebben fog menni:)) szorítok érted!!

    VálaszTörlés
  4. köszi Viki :) be is kukkantok ;)

    Tami de aranyos vagy köszönöm szépen!! :) igen mindenki azt mondja h a gimisek ne szóljanak mert az egyetem durvább lesz, jó igaz hogy durvább, de az már gimisként is (meg most is) idegesít h mindig ezt mondják, azért emlékszem h az érettségi sem volt piskóta és abban a korban szerintem az is éppen elég kihívás, szóval hajrá vele, szurkolok ;)

    Catwalk hehe :) hááát V rendelte nekem e-bayről, kb annyiba került mint itt szegeden az ilyen szilikonosok 2000-2300. és szerintem tökre megérte mert ez legalább különleges, meg egyedi :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon gyönyörű:) nekem azok a szilikonosak nem is tetszenek:S nagyon gagyi szerintem... de ez:O tényleg különleges:))

    VálaszTörlés
  6. hát igen nem igényesek...pedig begondolkoztam rajta, de aztán rájöttem h van egy esélyem, az ebay :) ott mindig találok valami jót, mondjuk ott is kicsit több választékra számítottam de ez tökéletesen megfelelt! :)

    VálaszTörlés
  7. nagyon jól néz ki a telefon védőtokja :) én is nagyon szeretnék ilyesmit, de sajnos elég hihetetlen, hogy egy ezresért küldenének három (a képen jó minőségűnek látszó) védőtokot free shippinggel ... elég hihetetlen, vagy csk én vagyok naív, de félek az ilyentől. Tudnál írni egy kicsit az e-bay-es tapasztalataidról kérlek? előre is köszi! :) (a fent említett "eksön" példaképp :) http://www.ebay.com/itm/3-Hard-Mesh-Case-Cover-Samsung-Galaxy-Mini-S5570-/190566959203?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5696198454561460245#ht_4010wt_952) (bocsi a linkelésért :$)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szió, nekem e-bayel csakis jó tapasztalataim vannak eddig, rendeltem már cipőt, telefontokot, pólót, ékszert, önkioldót... szóval minden ideért és semmiben sem csalódtam eddig. :) Egyedül annyi volt a bibi egyszer, hogy rendeltem egy termoszt, ami eltört elvileg út közben és nem is kldték tovább magyarországra, de elvileg kicserélik és küldenek egy újat (azt még most várom) :)minden 1-2 hét alatt megérkezik. ha nem akkor írunk egy emialt annak akinek meg van adva az elérhetősége és ő elmondja mi lehet a probléma. szerintem nyugodtan rendeld meg nekem nem tűnik átverésnek. :) aztán szólj, hogy mi a helyzet. :)

      Törlés
  8. Szia!
    Láttam Szegedi vagy! :)
    Az egyetemen milyen szakra jársz???
    Nagyon tetszenek a képeid! : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szió,köszönöm szépen nagyon aranyos vagy ^^ igen szegedi vagyok és ide is járok egyetemre, informatikus és könyvtáros. Tanulok webszerkesztést, képszerkesztést az info miatt és tanulunk indexelést, dokumentumleírást a könyvtár szak miatt. elég széles körben mozog a szak, ezért is tetszik. :))

      Törlés
  9. honan kaptad vagy rendelted?

    VálaszTörlés
  10. e-bayről rendeltem :) lassan esedékes egy új, mert már kicsit lekopott :)

    VálaszTörlés