üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. január 9., hétfő

lakoma

húúú tegnap olyan lakomában volt részem, amilyenbe még soha... V mindig elkápráztat a szakácstudományával, de tegnap egy elég ijesztő dolgot kellett megenni. :D :D Csuka volt a terítéken, 3 kg-os. De amúgy nagyon nagyon finom volt, csak figyelni kellett, hogy nehogy feltámadjon és leharapja a kezed.. :D :D

Ma is sikeresen túl vagyok egy vizsgán, a tanár kérdezett olyat is amit nem adott le, de kútfőből mondtam rá valamit, végülis 3-as lett. na de legalább már "csak" 6 vizsgám lesz. (ennek sosincs vége :D) Most megyek gyors kiolvasok egy könyvet a holnapira.. :D :Dmég a múlt héten vettem egy szép gyűrűt :)

 na hogy tetszik? :D 

pusszantás
... dora straw

10 megjegyzés:

 1. A hal nem lakoma, csak koma! :-) Ijesztő még sülve is, nem csak élőben, de állítólag finom (nem emlékszem, hogy ettem volna már...)

  VálaszTörlés
 2. hehe :D ez már csak halott koma :D pffú nagyon félelmetes...belezés közben találtunk benne egy kishalat... :S :D de nagyon fincsi, tudom ajánlani ;)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon ijesztő ez a hal, de egyben vicces is. :D

  VálaszTörlés
 4. :))) nézem mi ez a nagy sárkány megsülve

  VálaszTörlés
 5. igen Eni eléggé kettős érzelmeket vált ki az emberekből :D :D

  Ilka az ám ;)

  hehe majdnem sárkány :D :D modjuk volt aki kölyök krokodilnak nézte :D :D

  VálaszTörlés
 6. Bárcsak konyhatündérke lennék...bárcsak. :D Ajj én folyamatosan "szemeztem" volna azzal a hallal. :D A gyűrű nagyon szép, te is nagyon szép vagy a képeken.(úgy általában mindegyik jól sikerül) ^^ milliópusziii (:

  VálaszTörlés
 7. sajnos én sem vagyok az a nagy konyhamágus, általában utánam olyan a konyha mint egy csatatér :D még jó h V szakácsnak tanult és egy csomó dologra megtanít, de még így is elég béngusz vagyok.. :D :D köszi a bókot Petra ^^

  VálaszTörlés