üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. január 2., hétfő

2011 - talán a legjobb évem volt :)

(újabb szavazás a blog jobb oldalán - mit vártok 2012-től?) :)

Remélem, hogy ennél csak jobb lesz vagy az is jó ha legalább ugyanolyan lesz a 2012-es évem mint a tavalyi. Eszméletlen mennyi minden történt velem, el is feledkeztem volna a feléről, ha nem írom le és nem blogolok. Talán most jövök rá, hogy ez mekkora kincs nekem és ha már most ilyen szeretettel tudtam visszanézni, mi lesz ha majd a gyerekeimnek mutatom egyszer... vagy nem tudom lehet kicsit előre szaladtam. :)

A lényeg, hogy nem lehet okom panaszra és ennek nagyon nagyon örülök. :) 
Kezdjük szép sorjában:

Január - voltak bulik, kupik, osztálytalik :)





szelektáláááás is megtörtént

és a dunaújvárosi osztálytali :)





Február - voltam thai masszázson, kézilabdás bálon, Valentin napoztam és kiállításon fotóztam






Március - jártam Párizsban, Londonban és menyasszony lettem az Eiffel-torony alatt :)






volt ideiglenesen egy yorkim, Csucsu :)

kreatívkodtam :)


címlapot szerkesztettem :)


Április - reklámfotót készítettem, kutyakiállításon riportfotó képeket fotóztam, kirándultam a legjobb barátaimmal Szegeden, Szilvásváradon és Pesten. :)









ékszerdobozt is készítettem :)


szusiztam :)

Május - új családtag érkezett, aki minden napot bearanyoz a mai napig :)







Június - megjártam Pesten a szépségkirálynő választás közép és elődöntőjét, leadtam a szakdogám, újságíró és fotós lettem. :) majd minden napsütötte napot kiélveztem :)










Július - felvettek a szegedi egyetemre, Mesiről csináltam egy fotósorozatot, amit nagyon szeretek :),  strandkézilabdáztam és ott voltam nővérem diplomaosztóján :)










Augusztus - az egyik legmozgalmasabb hónapom volt, szabadtéritől kezdve, SZIN-en, Soltvadkerten, Sándorfalván át és Horvátországon keresztül a gokart pályáig... :)













Szeptember - borozás a dóm téren, kávézás a BTK-n és éneklés a múzeumnál :)





Október - anya fotózás :) majd az első igazi fotózásom; család fotózás és Adrussal pedig egy kettesben megtörtént sztárfotózás :) és persze kutyázás ezerrel :)









November - Kávé a kis tacsi megérkezett Dóriékhoz :) megünnepeltünk Zsu szülinapját és új albiba költöztünk :)







December - megünnepeltük az én szülinapom, Rómában jártam nővéremmel és elkezdődött életem első vizsgaidőszaka,karácsonyra volt egy tesós fotózás felkérésem, aminek nagyon tetszett a végeredménye, karácsonykor énekeltünk a családnak, szilveszterkor melóztunk.. :)






huhh hát ennyi lett volna az összefoglalóm :) annyira örülök ennek az évemnek el sem hiszem, hogy mennyi minden történt nagyon hálás vagyok érte. :)

szép estét :)
... dora straw

28 megjegyzés:

  1. Aww, olyan szép vagy és tudom uncsi de imádom a képeidet :D:P jó érzés lehet ezekre vissza gondolni, még így idegen ként is, nagyon kalandos egy éved volt. :) még sok sok ilyet kívánok

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper volt olvasni ezt a posztot, főként azért is, mert kb. csak szeptembertől olvasom a blogodat, és az év első felében történt eseményekről tökre lemaradtam. Turmix pedig szörnyen édi volt kiskorában (na meg most is) :D Erre az évre is minimum ennyi jót! *Chanel

    VálaszTörlés
  3. Rita annyira aranyosa vagy köszönöm ^^ és azt kell mondanom, hogy a dicséret sosem uncsi! :D :D :D igen ez a válogatás most nagyon feltöltött és boldog lettem tőle :)

    Chanel köszi szépen :) örülök, hogy megmutattam akkor a korábbi időszakot. :) Hát igen Turmixkám hamar felcseperedett :) nekem is furi volt ilyen picinek most látni :D imáádom :)

    VálaszTörlés
  4. Eszméletlen jó!:) Engem is feltöltött miközben olvastam!:) <3 Puszi

    VálaszTörlés
  5. :) juhuuu, mennyi közös:) IMÁDLAK!! és nagyon jóókat válogattál bele, és tudod, az összes képen annyira gyönyörű vagy!!:) sztááárság :D

    VálaszTörlés
  6. köszi Mesikém, ennek örülök :)puszillak

    Adrus ennél még 100szor több közös élményünk van :) és lesz!! :) csak nem fért bele a sok jódolog a posztba :) köszönöm szépen sztár-pár ;)

    VálaszTörlés
  7. az összes hónapod imádom, de a februárod az abszolút szerelem. mindenszemszögből. kívánom, hogy a 2012es éved is legyen ennyire fantasztikus. (: pusziiiik és köszönöm, hogy olvashatlak, nézhetlek!!

    VálaszTörlés
  8. irigylésre méltó éved volt, de kívánom,hogy az idei ennél is boldogabban teljen!:)
    (mindenki imádja a képeidet:D)

    VálaszTörlés
  9. ne viccelj eperpanna én köszönöm hogy olvasol! :) én is a legjobbakat kívánom Neked 2012-re!! :) pusszi

    VálaszTörlés
  10. legerősebb virágszál nagyon szépen köszönöm!!! ^^ ennél már nem is merek és nem is tudok jobbat elképzelni, de köszönöm!! :) Neked is nagyon boldog, sokszínű 2012-t!!! :) puszi

    VálaszTörlés
  11. Hú, de izgalmas volt, remélem, 2012 még jobb lesz neked, legyen olyan, amilyennek szeretnéd! Turmixról meg csinálj sok képet, annyira cuki!

    VálaszTörlés
  12. nagyon klassz képek, és csodaszép vagy:)

    VálaszTörlés
  13. Bog-Bog köszönöm, és én is a legjobbakat kívánom Neked az új évben!! :) Turmix az örök modellem marad, esélye sem lesz ellent mondani nekem!!! :D :D :D

    Rami nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy!!! ^^ BÚÉK :)

    VálaszTörlés
  14. Dórikám, ez nagyon élvezetes összefoglaló volt, én is köszönöm!

    VálaszTörlés
  15. Jó volt ezt végignézni :)
    Legalább ilyen szuper évet kivánok.

    VálaszTörlés
  16. huhú neked aztán tényleg semmi okod panaszra! szuper éved volt:D kívánom, hogy ez az év is szipi-szupi legyen:)) egyébként nem is tudtam, hogy eljegyeztek:$:O (kb. júniustól kezdve olvaslak) látod mikre nem jó ez az össszefoglaló;)

    VálaszTörlés
  17. köszi Bacu! :) Neked is szuper 2012-t!!! ;)

    Catwalk igazad van, nem panaszkodhatom szerencsére! :) Neked is nagyon szuper új évet!!!! :) akkor örülök, hogy az összefoglalóból még új dolgot is tudtam mondani. :)

    VálaszTörlés
  18. hűű.*-* a képek önmagukért beszélnek.:) nagyon boldog új évet, remélem a következő éved is legalább ilyen élménydús lesz.;)

    VálaszTörlés
  19. Alena, there's nothing, i like your blog!! ^^

    Zsófii köszönöm szépen, Neked is nagyon nagyon boldog új évet!! :)

    VálaszTörlés
  20. Nagyon jó kis összeállítás!

    xx Ilka

    VálaszTörlés
  21. szia! nagyon tetszett az összefoglaló, és egy kérdésem lenne, mert látom kreatívkodsz is, méghozzá szerintem nagyon ügyesen! az ékszertartó dobozhoz az alapdobozt hol vetted? ilyesmit keresek én is magamnak... :)
    köszi, és boldog 2012-t!

    VálaszTörlés
  22. Szia köszi Lilla :) ööö, itt szegeden a bartók térnél, azt hiszem Attila utcában van ilyen kreatívos bolt és ott, teás doboznak van titulálva de az ékszereimnek tökéletes. :)) és akkor vettem hozzá virágos tapétát és ez lett. :) ja meg a kistükröt beleragasztottam :)

    VálaszTörlés
  23. Tényleg nem panaszkodhatsz. Így olvasva fantasztikusan jó lehetett ez az éved.:) Ezt kívánom neked a továbbiakban is. ^^ Gyönyörű képek is sok sok élmény*-* imádom a blogodat<3:) csak így tovább :) sok sok beszámolót nekünk.^^ xoxo

    VálaszTörlés
  24. jaj Petra de édes vagy!!! :) ígérem igyekezni fogok, köszönöm szépen ^^ és Neked is nagyon nagyon boldog új évet!! :) puszi

    VálaszTörlés