üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. január 13., péntek

1 kép & 1 idézet


Az emberek nem mindig azért sírnak mert gyengék , 
hanem azért , mert túl sokáig maradtak erősek...



ennyi; szomorúság.csalódottság.kisírt szemek.igazság utáni vágy.agyalás.akaraterő.kilátástalanság.fáradtság.értetlenség. de valamiért mégis magabiztosság.
... dora straw

13 megjegyzés:

  1. na na na.. ácsi... mi a baj Dóóóri... ?? ne legyél bánatos. küldök egy óriásvirtuáálölelést... [ szorítszorít. ]

    VálaszTörlés
  2. jajj de édes vagy!!köszönöm szépen megérkezett és nagyon jól is esett ^^ hát ma megbuktam az egyik vizsgámon, amire nagyon sokat tanultam és nem is voltam belőle hülye...sőt igazából dicsért a tanár...:S úgy jött le mintha jobb jegyet akarna adni és inkább behív még egyszer..vagy nem tudom olyan ködös az egész, de nagyon rosszul vagyok, mert így még mindig 5 vizsgám van hátra...és a straw aksi kezd lemerülni.. :(

    VálaszTörlés
  3. akkor ideje feltölteni egy kis csokoládéval, és egy kis pihenéssel, hogy aztán újult erővel vághass neki.. és ne feledd. ez csak egy vizsga. újrapróbálhatod, és megcsinálod. (: erősvagy, ügyesvagy.! összehozod. mert te vagy dorastraw. és nincs olyan, hogy nem tudod. impossible is nothing. tudod.. (:

    VálaszTörlés
  4. sok-sok-sok erőt és kitartást kívánok! menni fog az! ;) puszi

    VálaszTörlés
  5. Ölelés!
    Meglesz a vizsga is ne izgulj!
    xx Ilka

    VálaszTörlés
  6. nagyon köszönöm csajok!!!!! nagyon jól esik, hogy itt vagytok nekem :) igen persze újra megpróbálhatom csak újszervezni meg egymás mellé betenni meg egy napra két vizsgát tenni jajj de rossz...de a legrosszabb az h a többiek hozzászólását néztem facebookon és mindenki saját bevallása szerint csak bólogatott meg alig mondott valamit és 2es valakinek 3as..szóval nem értem én ezt... de hozzá kell szokni h élet olykor igazságtalan...

    VálaszTörlés
  7. ne szomorkodj emiatt!bár tudom, milyen érzés ez. amikor tényleg érzed azt, hogy igazságtalan ami veled történt. legutóbb engem a tanár kitett 4 mondat után, azzal, hogy még nézzem át, mást a semmire átengedett. de ez van, pár napig emészti magát az ember aztán tovább kell lépni. kitartás és mutasd meg, hogy akkor is Te vagy az erősebb és a jobb! :)szorítok!

    VálaszTörlés
  8. jajjj Adrus már nagyon találkozni kellene, hogy igazából is legyen nagyölelééééés!!! <3

    Petrus, pont így érzem, ahogy leírtad!!!lassan én is megemésztem, csak elég nagy pofon volt ez így hirtelen, váratlanul... :S

    köszönöm Nektek :)

    VálaszTörlés
  9. na hát nekem nem kell mesélni az ilyen vizsgákról, jogon akad belőle elég..tudom, hogy most nagyon rossz, mert már így is alig van erőnk így a vége felé ez meg még csak jobban lehúz, de gondolj arra, hogy akármi is történik 2 hét múlva így is úgy is vége :D :))

    VálaszTörlés
  10. igazad van Karin!! és amúgy pont a jogi kar és te jutottál eszembe amikor meghúztak...ott aztán tényleg gyakori az ilyen... a mai napom a feltöltődésre szántam szóval újult erővel tanulok megint!! :)

    VálaszTörlés
  11. Anyukám nekem mindig ezeket a szavakat mondta, és mindig igazat adtam neki: " Nem baj az, majd a következő jobban sikerül! Fel a fejjel!"

    VálaszTörlés
  12. Rozali teljesen igaza van anyudnak :), fölösleges fennakadni rajta az csak rosszabb...csak az első ilyen pofonok még váratlanul érnek... :)

    VálaszTörlés