üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. december 21., kedd

karácsonyi készülődések

tele van a fejem mindennel... kinek mit kellene venni, hogy díszítsem fel a lakást stb. IGEN, még semmi nincs meg. :D:D szeretek mindent az utolsó pillanatra hagyni, akkor valahogy hatékonyabb vagyok! :D ráadásul a csapatban húztunk karácsonyra és holnap oda is kell ajándékot vinni plusz egy verset...akit húztál arról valami frappáns kis szöveget... jajjj el vagyok havazva... szóval ma megyek vásárolni, meg holnap is! :D
magamnak szeretnék venni egy téli kabátot,de nem találtam olyat, ami tökéletes lenne, viszont egy csipkeszoknyát és egy gyönyörű cipellőt vettem! :)




a H&M-ben láttam a múltkor egy szép karkötőt, de nem vettem meg, mer elég drága volt, arra gondoltam, hogy megcsinálom én. a gyöngyöket megvettem már csak gumi és szalag kell. szerintem ma meg is veszem! :)



Papámnak ünnepeltük a 80. szülinapját. Ez az év a kerek számok éve volt. 80, 50. házassági évf., 20. szülinapom. :)



jajj, na most már tényleg mennem kell ajándékokat vásárolni pusssszii :):):)
... dora straw

4 megjegyzés:

  1. jaj majdnem írtam neked előbb egy megjegyzést a GVA-s közös email címünkről haha:D az egész szak nevében :D na szóval megírom újra.
    a karkötőn már énis gondolkoztam hogy megcsinálom, de ha már majd gyárszerűen nyomod, akkor majd errefelé is dobhatsz egyet;)) ja meg azt akartam még, hogy talizzunk még idén, holnap még matek zhzom, de csak csüt estefelé megyek haza, szóval mindenképpen szeretnéém még látni a borzasztóan humoros fejedet legalább egyszer:D
    a legfontosabb: a szoknyáért pedig tudd meg h utállak...

    (L)

    VálaszTörlés
  2. Adri csatlakozom! :) A szoknyát és a karkötőt illetően is! :)
    N

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó a szoknya és a cipő is!
    (remélem, a találkozóból engem sem hagytok ki...!)

    VálaszTörlés
  4. köszi csajok!! :) örülök, hogy ilyesfajta érzelmeket váltottam ki belőletek ezekkel a darabokkal. :):) remélem, hogy van annyi, hogy csináljak nektek is! :)
    persze a talit majd beszélhetjük, első átgondolásra nekem sztem a csüt. jó!! :)

    VálaszTörlés