üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. december 10., péntek

elveszve

Először is elnézéseteket szeretném kérni, hogy eltűntem, ilyen hosszú időre. Ennek több oka is van, többek között a szakdogára való készülés, a szülinapom, a télapó, meccsek, edzések ... stb. :) Kezdeném a meccsel, amit vasárnap játszottunk Szeghalmon. A csapat honlapján meg szokott jelenni az írásom, tehát azt bemásolom. :)
Felfelé ívelő tendenciát mutattunk az elmúlt időszakban, egyre pörgősebb és magabiztosabb kézilabdát játszottunk. Lehet, hogy ennél az oknál fogva kevésbé voltunk feltüzelve a Szeghalom elleni mérkőzésre, ami nem történhetett volna meg, hiszen a tabella élén álló abonyiak is csak itt veszítettek pontot. Kikerekedett szemmel néztük, ahogy az ellenfél már 3:0-ra vezetett az első percekben. Innentől kezdve a szeghalmiak vérszemet kaptak, mi pedig értetlenül állva az eredmény előtt hibát hibára halmoztunk. A félidőre 5 gólos hátrányunk lett. Az öltözőben edzőnktől lelkesítést kaptunk, hogy a hátrányunkat képesek vagyunk behozni. Optimistán mentünk fel a pályára második játékrészben, azonban ez nem volt elég, hátrányunk egyre csak nőtt. A mérkőzés utolsó negyed órájában már 7 góllal vezetett a hazai csapat. Ekkor valami történt. A csapat elkezdett bízni, és nem hittük el, hogy ennek a találkozónak vereség lesz a vége. Eljött a mi időnk, amikor minden gól lett, amit ellőttünk és, amikor minden támadást kivédekeztünk. Az eredményjelzőn csak szaporodtak a góljaink, az ellenfélé viszont megált. Az utolsó fél percre 1 gólos vezetésre tettünk szert, ám a játékvezetők hazai hétméterest ítéltek, amit hárítottam, így a 2 pont ismételten a miénk lett.


Hétfőn ugye mikulás volt. Én jó sok csokit kaptam és egy kis plüssállatot.

Ja és olyan ügyes voltam, hogy csináltam adventi koszorút. Elég nehezen kerültem oda, hogy végre megcsináljam, de megtörtént a dolog. :)



Kedden volt a 20. szülinapom, elég szerencsétlen időpont ez a kedd... szóval buli nem jött szóba, az talán majd ma lesz,mert találkozom Dórival és Zsuzsival. Audrey-tól és Katya-tól kaptam egy jó kis fülest, tudjátok, amit a fejre kell rakni, és egy tábla milkát, jajj de szeretem a csokikat!! :D:D Nagyon titkolóznak, azt mondják, hogy még kapok valamit... :)
V vasárnap meccs után várt itthon engem, sok gyertyafénnyel, vacsorával... :) hmm jó volt! :)
Anyáékkal majd szombaton tartjuk, mert akkor átjönnek mamámék és nagynénémék is. Ugye milyen rossz ez a keddi szülinap... össze vissza van ajándékozás :D

Tegnap a suliba kitöltöttünk egy személyiségtesztet, és nekem az jött ki, hogy kettős személyiség vagyok, mert van bennem Vállalkozó ( az ilyen managernek való pl.) és van bennem Művész ( az író, meg táncművész...)
Nagyon érdekes volt, mert volt hozzájuk egy kisebb leírás és a kettő vegyítve tényleg közel áll hozzám.


egy kis karácsonyi hangulat:


... dora straw

2 megjegyzés:

  1. Szép lett a koszorú Dórikám :)
    Jól sikerült a vasárnap este ?;)
    Ja és, hogy el ne felejtsem nálam van a teremcipőd már egy hete, csak mindig kiment a fejemből, hogy szóljak. Gondolom észrevetted, hogy nincs otthon :P Holnap viszem a meccsre.
    Pusza

    VálaszTörlés
  2. köszi Niki!! :):) Húú ez a vasárnap épp ma meséltem a csajoknak edzésen... nagyon dúrva volt :D
    úúúúúúúúú nálad van a cipőm?? :D:D már azt hittem szeghalmon hagytam és venni akartam egyet :D:D akkor köszi, hogy hozod holnapra :D
    jobbulást

    VálaszTörlés