üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2010. október 18., hétfő

7vége

Ugye elmentünk a csajokkal Kömpöcre. Nagyon jól éreztem magam, sajnos bulizni nem tudtunk, mert két helyen voltunk, és egyik sem volt épp bulizásra megfelelő... de egy Tripla nevű helyen gin tonikoztunk és sznoboskodtunk, elvileg készültek képek is, de nem találom a neten... pedig általában mindent megtalálok. :(
Aztán még hajnalig beszélgettünk a lányokkal az ágyikóban (imádom őket) :).
Másnap nekem kicsit nehézkes volt a felkelés (már mindenki ébren rajtam kívül...).






Vasárnap meccsem volt. (kszse.atw.hu), itt az én kis cikkem is :)

Megyei rangadót nyertünk az Etelka-soron!

Vasárnap a Kistelek csapatát fogadtuk , akik két dorozsmai játékossal megerősítve érkeztek.  Izgalmas,  jó mérkőzést láthatott a nagyszámú nézősereg, melyet  megérdemelten nyertünk meg korrekt és kiváló játékvezetés mellett.


NB II -es női bajnoki mérkőzés,  Szeged, Etelka sor 250 néző
Vezette: Hirth, Kovács
KSZSE- Kisteleki KK 26:24 (15:12)
KSZSE: SZALMA D. - Puhalák 1,  FORGÓ 7, HOMOKI 10, SZABÓ, Szalma N., Horváth 2. Csere: ALMÁSI  (kapus), TÖRÖK 3, Pocsai, Miklós 1, Tótváradi S., Dobó 2, Grandjean.

Kisteleki KK: MÁRTON - Jeremiás 1, Gyapjas 2, Kürti 3, ARON 11, Bárkányi Cs. 2,  Lajos 2. Csere: Lunger (kapus), Verba, Hajdú 1, Fekete , Buknicz, Varga 2, Sándor.


A mérkőzés játékos szemmel:
Az első negyed órában  a vendégcsapat volt a dominánsabb, hiszen gyorsabb és pontosabb játékot játszott, mint mi. A félidő második felére azonban összeszedtük magunkat és háromgólos vezetésre tettünk szert. A második félidőre a kemény védekezés, és a dinamikus támadó játék volt a jellemző. Folyamatos koncentrációra volt szükségünk, ugyanis ha egy pillanatra lankadt a figyelmünk, a Kistelek azonnal váratlan megoldásokból gólokat szerzett. Kiváló végjátékunk meghozta gyümölcsét, a 2 pontot, amivel a tabella 3. helyén állunk (Bácsbokod egy mérkőzéssel többet játszott). 

Szama Dóra

Gera Norbert:Tartottam a mérkőzéstől mert nem tudtam,hogy az abonyi vereség mennyire maradt benne a lányokba. Igazi presztízsmérkőzés volt a rangadókra jellemző küzdelemmel,szép megoldásokkal,hibákkal azonban most a végjáték a miénk volt.A győzelem értékét növeli,hogy egy nagyon jól küzdő Kisteleket sikerült legyőznünk! Gratulálok a játékosaimnak!


A hétfő a szokásos "utálom a hétfőt nap" volt... a színházi nyílt napról kellett beszámolót írni. Ezt majd este küldöm el a tanárnak.
És most irány angol óra, TZ-t írunk. (sajnos nem tanultam, de talán ez még nem lesz annyira vészes)

... dora straw

2 megjegyzés:

  1. nagyon jó volt a meccs, ééés úgy örülök, hogy voltatok nálunk ;) sznoboskodni nem volt olyan jó, mint őrülten tombolni, de arra is lesz még példa:D és ne aggódj már a felkelésen, simán aludhadtál volna még bármeddig;) küldtem neked fb-n meghívót, egy oldalra majd nézdmeg:DDD csokkk

    VálaszTörlés
  2. jóhogy tombolunk majd még sokat :D:D fúúú ne mertem volna ennél tovább aludni :) (pedig nehéz volt felkelni:)) A csoporthoz rögtön csatlakoztam :D:D

    VálaszTörlés