üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. március 21., szerda

hamarosan...

...hozom az esküvői képeket. :) A pár, akit fényképeztem éppen most vannak nászúton, szóval még nem teszek fel képeket, csak egyetlen egyet mutatok meg Nektek. :) 



Hú el sem hiszem, hogy túl vagyok az első nagy munkámon. Annyira de annyira izgultam, hogy mi lesz, hogy lesz, de minden simán ment szerencsére. Meg vagyok elégedve a végeredménnyel, és nagyon remélem, hogy a pár is meglesz. :)) Most szerkesztgetem a fotókat. 
A lagzit különösen élveztem, hiszen a vőféllyel, a kamerással és a zenekarral ültem egy asztalnál, és olyan jókat beszélgettünk, hülyéskedtünk mintha ezer éve ismernénk egymást. Mondjuk csak én voltam egyedül új ember, mert a többiek már más lagzin találkoztak egymással, de attól függetlenül nagyon jól esett ez a kötetlen viselkedés. :) 

A hosszú hétvégém rohanásból állt, szombat fotózás de. 11-től hajnali 1-ig, aztán másnap indultunk Dabasra meccset játszani. (megint nyertünk 8-cal) :) Már 4/4 meccset kipipálhatunk. :)) Dabasról pedig este 11-re értünk haza, másnap reggel suli...szóval húúú pörögnek az események, amit imádok, de lehet, hogy , most jót tenne egy kis unalom. :)
Holnap pedig farsang!!!! :) Igen elég vicces, hogy március végén, de sebaj... :D nem mondom meg minek öltözök be, majd hozok képeket. :D

naagy puszi Nektek :)
... dora straw

7 megjegyzés:

  1. biztos nagyon szuperek a képek :) várom őket nagyon :))

    VálaszTörlés
  2. uuu de kíváncsi vagyok a többire! jó farsangozást holnap!! :D

    VálaszTörlés
  3. én is nagyon várom a képeket!! :) *-*

    VálaszTörlés
  4. A lagzit különösen élveztem, hiszen a vőféllyel, a kamerással és a zenekarral ültem egy asztalnál, és olyan jókat beszélgettünk, hülyéskedtünk mintha ezer éve ismernénk egymást. - mintha én mesélném ez első lagzimról :) meg azóta is mindig buli velük ülni, néhánnyal már összeszokott csapat vagyunk

    Alig vááááááááááááárom a képeket!!!!! Hány esküvőd lesz még az idén?

    VálaszTörlés
  5. Várom már a képeket! :)
    Lenne egy kérdésem!Egy régebbi hozzászólásnál olvastam,hogy milyen képszerkesztőt programot használsz.Az lenne a kérdés,h hogyan lehet olyan efektet csinálni(pl.:a kezedben fogsz egy szál rózsát, és a kép fekete-fehér csak a rózsa maradt színe)?
    Váaszodat előre is köszi! : )

    VálaszTörlés
  6. köszi lányok én is már alig várom, hogy megosszam Veletek, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre :))


    Bacu háát remélem, hogy hamarosan én is többször fordulok meg ezekben a körökben :))nagyon jól éreztem magam, és persze nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre :)) idén még májusban lesz egy ami biztos aztán remélem, hogy beindulnak a dolgok :)

    köszönöm "Névtelen" :) öö hát én nem nagyon szoktam ilyen képeket csinálni, de ha jól tudom, akkor photoshopban úgy kell, hogy kijelölöd szépen pontosan a körvonalát annak amit szeretnél színesen hagyni, aztán pedig fekete fehér effektet nyomsz rá. de biztos vannak ilyesmi videók youtubon, ha nem megy akkor írd be goooglebe és tuti kiad valami jót! :)))

    VálaszTörlés