üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. március 31., szombat

tavasz pozitív - energia negatív :(

Sajnos a cím igaz..nagyon nagyon örülök a tavasznak, a madarak csicsergésének, a virágzó fáknak, bokroknak, a szerelmeseknek, a vidám színeknek, a napszemüvegeknek stb, de az energiáim fogytán vannak...valahogy nem tudok úgy megújulni, mint a természet...még mindig a borús téli világ van bennem...úgy érzem csak rossz történik velem...és V-vel. Először a kocsi, aztán az albérlet, majd a számítógépek...minden csődöt mond körülöttünk...nem beszélve utcai huligánokról...de erről inkább nem is mondok többet...nem értem miért...elkeserítő. Főleg mert az én szemléletemben helye sincs a negatív gondolatoknak, de mostanában hirtelen annyi szakadt ránk, hogy az már elképesztő...azt hiszem ma este inkább illuminált állapotba kerülök...Dóriékkal. No igen a barátok. Akikre szintén alig van időm. ALIG. Kb 3 hete nem találkoztunk, még az a jobbik eset, hogy ingyen beszélünk. Pedig itt vagyunk mindannyian Szegeden...és mégse. Szerencsére megértik, hogy sok a dolgom és ki se látszok a megoldanivaló ügyekből... felnőtté válás...azt hiszem ezt jelenti.

De legalább Adrussal tudtunk egy kis időt tölteni pénteken. Kész csoda. :)) Sajnos hamar elrepült az idő. Elvándoroltunk ahhoz a fához, amit ilyenkor mindenki megnéz Szegeden. :) Nagyon szép. :) 
Holnap jövök az esküvői képekkel :) Addig is puszi Nektek mosolygós tavaszias hétvégét :))

...dora straw

20 megjegyzés:

 1. áááá, imádom a szoknyádat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi Bibsy nemrég kaptam anyumtól én is imádom :)) Stradivariusos :)

   Törlés
 2. Kitartás Dóri, minden helyre jön! :) A képeket pedig imádom :) puszi!

  VálaszTörlés
 3. ajj, Dóri, fel a fejjel!!! : )) remélem minden rendbe fog jönni! és hidd el, minden oké lesz! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. édes vagy Tami köszönöm szépen, és remélem igazad van, mert egyre jobban elkeseredtem mostanában...szóval jól jönne egy kis változás :) pusszi

   Törlés
 4. Nagyon jó képek lettek és imádom ezt a szettet :) És kitartás!

  VálaszTörlés
 5. Minden csak nézőpont kérdése!:) fel a fejjel!:) gyönyörűek a képek!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi Zsófi, így van, mindenben meg kell találni azt a kis pozitívumot...még ha nagyon nehéz is. :)

   Törlés
 6. Annyira szép vagy, és csinod. Bárcsak..bárcsak én is ... :(

  VálaszTörlés
 7. gyönyörű vagy kincsem!!!! éééés fel a fejjel, minden megoldódik:)) mi pedig itt vagyunk melletted:) irány V mellé, Doriékhoz, töltődj fel velük, és máris jobb lesz, tutira!!! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nagyon jó kis délután volt VÉGREE! :) <3 úgyám majd minden helyre jön, de azért van mit mesélni, hogy még mi rossz történt. majd személyesen..

   Törlés
 8. Nagyon jó képek, tényleg csinos vagy és jól áll a szoknya! Remélem a gondok megoldódnak, próbálj meg előre nézni koncentrálni a jelenre, a múlt gondjait nehézségeit nem cipelhetjük magunkkal! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. de drága vagy köszönöm samelike :) igazad van mindig előre kell nézni, csak sokszor olyan dolgok történnek a jelenben, hogy félsz nehogy a jövőt befolyásolja :(

   Törlés
 9. Kitartást! Minden rossz után, jön a fellendülés. - jelenleg én is ezzel nyugtatom magam! :-) Bár, most az idő is beborult, de amint kisüt a nap, biztos a gondok is elszállnak. Ezt kívánom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm Rozali, igen én is ezzel nyugtatom magam, hogy egyszer lent másszor fent :) Neked is remélem minden helyrejön :) Szurkolok :) pusziii :)

   Törlés
 10. gyönyörű tavaszi képek ! fő az optimizmus :))

  VálaszTörlés