üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. március 24., szombat

farsang

Itt vagyok, túléltem a csütörtöki farsangi bulit, jól beboroztunk és nagyokat táncoltunk, DJ Reli nagyon jól nyomta!!! :) Most már elárulhatom, hogy a Millió Dolláros Bébi voltam. Sokáig gondolkodtam, hogy minek kellene lennem, de nem akartam sablonos sem lenni meg nagyon komoly jelmezt igénylő figura se. Aztán végig gondoltam, hogy miket szeretek, milyen filmet, milyen kaját, milyen állatot, mi a hobbim stb...és google-be írogattam a szavakat. A filmnél nagy nehezen beugrott a millió dolláros bébi, nagyon szeretem ezt a filmet és mivel V kick boxolni jár a jelmez is kéznél volt. :)) 
Amikor megérkeztünk még nem voltak nagyon sokan, de már elkészültek a szendvicsek, a pultnál pedig ingyen iszogathattunk. Vittem a "fotómasint" is és elkezdtünk kattintgatni, hogy minél több minden legyen megörökítve az estéről. :)
Végül felvonultak a jelmezesek és a 4 tagú zsűri előtt bemutatkoztunk. Én mondtam, hogy ha nem nyerek, akkor bedobom a törülközőt. Szerencsére ennek nem kellett megtörténni, mert én lettem az ELSŐ helyezett!! :))) A nyeremény egy bon-bon volt, amit gyorsan el is osztogattam. :) 

de jöjjenek a képek, kíváncsi vagyok a véleményetekre :)




















jó hétvégét Nektek <3
... dora straw

8 megjegyzés:

  1. Én először azt hittem, tényleg behúztak neked egyet... :) :) megérdemelt első hely!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Rozali :)) hehe igyekeztem "jól" kisminkelni magam :DD

      Törlés
  2. pont ma estére terveztem a millió dolláros bébit egy nagy adag popcorn mellé :D klassz lett a "smink", biztos jó hangulatú este volt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajjj nagy kedvenc filmem!!! ^^ szerintem én is hamarosan felelevenítem :))) tuti sírni fogok.. :)

      Törlés
  3. De jó kreatív jelmez!
    Én fősulin szabadságszobornak öltöztem be, mert csak magam köré tekertem a kóteres lepedőt, meg papírból csináltam koronát és fáklyát. Olcsó és gyors volt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Bogbog!!! ^^ vááóóóóó a szabadságszobor is elég kreatív!! :)) és a kivitelezés :D hát szívesen megnéztem volna :D

      Törlés