üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. február 6., hétfő

világítós ruci :)

Tegnap elég hosszú napom volt, nagyon rossz kedvvel keltem, de estefelé kezdett megjönni a hangulat. :) Hat órára mentünk tesómmal és még néhány csapattársammal egy kézilabdás estre, ahol vacsiztunk, iszogattunk és hááát táncoltunk volna ha a dj nem lett volna annyira de annyira béna; amennyire volt... - -" röviden. Képzeljétek el életetek legrosszabb buliját, ahol a leggázabb zenék mennek átmenet nélkül össze-vissza és ha kérsz egy számot 100szor akkor se játsza le...na és ezt szorozzátok meg 100szor...szóval ennyire gáz volt..egy percet se töltöttünk a "danceflooron"..: S pedig nem vagyunk annyira válogatósak, ittasan meg végképp nem... elvileg az eredeti dj elakadt a hóban és ez volt a második számú... :S :D
Aztán elmentünk retroba bulizni egyet, ahol most jó sok ismerős volt (valamikor senkit nem ismerek a szórakozóhelyen valamikor meg kb. mindenkit...nem tudom ez mitől függ.. :D) A zene is nagyon jó volt, szóval lassan felédésbe merült az a béna dj aki előtte a bálon zenélt... Fél 5kor indultam haza, egy részét gyalog tettem meg a távnak, háát elég jól bírtam a platformmal mit ne mondjak... :D 

Ma zacskószánkóztam Zsuzsival és Dórival. :) olyan rég szánkóztam szerintem 3 éve biztos nem. Vicces volt. :D Holnap kezdődik a suli, amit most nagyon nagyon nem várok...még jól jönne egy hét pihi...








tök jó h viláágít :D

jóóóéjt :)

26 megjegyzés:

  1. hú Dóri, tényleg mennyire csinos voltál! :) és mennyire barna vagy :OO

    VálaszTörlés
  2. fúúú, nagyon jó a ruha, csinos voltál! :)

    VálaszTörlés
  3. kitartáááást a mai naphoz Dóóóri. (:

    VálaszTörlés
  4. hűűű de klassz, hogy világít!! milyen jól meglátszik a szolárium is!! puszi! :)

    VálaszTörlés
  5. Csodás ruci, nagyon csini voltál!
    xx Ilka

    VálaszTörlés
  6. Szia Dora!

    Gondoltam beköszönök Neked itt, nem rég tévedtem ide, tetszik a blogod, és nagyon szépek a képeid! láttam már te is "követsz" engem, köszi!
    Vagány a ruci! És irigyellek, hogy nálatok Szegeden akkora hóÓóó van, amit a hírekben is mutatnak!! nálunk csak szálingózik, meg megmarad, de korántsem akkora !! :)

    VálaszTörlés
  7. jajj lányok nagyon aranyosak vagytok (mint mindig :)) köszönöm szépen :) de jóó h látszik a szoli pedig nem viszem túlzásba, 3 hét alatt 3szor voltam, szerintem az nem vészes :)
    A ruhát még anno turiztam, csak nem volt még lehetőség felvenni, mert túl kihívónak tartottam, de így fekete harisnyával éés a fekete zakóval szerintem elég sikkes lett :)

    Ani, örülök, hogy itt vagy :) köszönöm szépen, igen itt Szeged hatalmas mennyiség van hóból :D valaki már lóval húzatta magát a belvárosban :D :D nagyon vicces :D kb térdig ér ^^ Te merre laksz, hogy arra nem nagyon jutott belőle? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Lóval? Te jó ég ! :)
      Én most Veszprém megyében Ajkán vagyok, itt csak egy 6-7 cm lehet, de egyébként már jó pár éve Pesten élek , ott állítólag nagyobb :)

      Törlés
  8. wáó :) nagyon csini voltál :) tetszik a rucid nagyon :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép a ruha, csini voltál :)

    VálaszTörlés
  10. uhh,baromi jó, hogy világít. :) biztos mindenki téged kukkolt és irigykedtek a csajok a retroban ;) én se várom a sulit, múlthéten még vizsgák voltak, most meg már suli?!! :/ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hehe köszönöm Anita :) :) háát de az volt a vicces hogy én sem tudtam hogy "világítós" a ruhám :D csak akkor esett le amikor megláttam... :DD nem tudom, hogy kívülről mennyire volt feltűnő :D :D igen nekem is ez a bajom, hogy múlt héten még szenvedtem a vizsgákkal most meg már be kell járni...

      Törlés
  11. jujj nagyon tetszik a ruhád, főleg a színe :D csinos voltál :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Adri!!! :) nekem is nagyon tetszik a színe, nem szokásom ilyen kihívóbb színeket felvenni, de ez nagyon megtetszett :)

      Törlés
  12. na hát, csatlakozom a népes tömeghez, de tényleg hihetetlen csini voltál :)) az alakodat pedig irigylem!:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de aranyos vagy köszönöm nikolett!! ^^ az alakom nem volt mindig ilyen...68 kg voltam, most pedig 59.. :)

      Törlés
  13. csatlakozom! ez a ruci nagyon wow *.* pont ez lesz az egyik kedvenc új színem! várom a tavaszt nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. drága vagy köszönöm Lilla!!! :) nekem is mostanában megint kezdenek ezek az élénk, feltűnő színek megtetszeni :)

      Törlés
  14. tényleg jó az a ruci :)) egy kis fekete egyszerűre vadászok már mióta.. bár ezt is elfogadnám:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Lilian ^^ fekete egyszerű, szép rucikat elég sok helyen láttam szóval ne add fel a keresést ^^

      Törlés
  15. Óóó nagyon csini, imádom a ruhádat. :))

    VálaszTörlés