üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. február 16., csütörtök

Kezdem átlátni lassan a második félév óráit is... nem panaszkodom, mert kevesebb az órám, szellősebb az órarendem és mégis több a kreditem. :) ez nagyooonjóóó :D Ráadásul elég sok kurzus a kedvenc termemben van és ott mindig olyan jó lesz a hangulatom (a többiek hülyének néznek ezért.. :D).. :D :D A tanáraim is nagyon jófejek, a mai órán nagyon sokat nevettünk, olyan jó humora van a nőcinek, aki tartotta. :) 
Nemsokára edzés, de előtte eszek valamit, mert farkaséhes vagyok, már nagyon kéne valami fincsit főzni!! :) Jajj és szkennelnem is kell, mert nagypapám (81 éves!) és facebookozik nagy keményen :D :D olyan aranyos, és megkért hogy digitalizáljak néhány régi fotót, mert fel akarja tenni. :D :D olyan jóóó, múltkor még chateltünk is :D






v-tőőől franciából <3 kedvenc <3 ^^

sziassssztook <3
... dora straw

21 megjegyzés:

  1. Jó pofa lehet a papád :D Sajnos az enyém, most egy éve hunyt el:( , pedig ő se volt semmi :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ohhh nagyon sajnálom!!!! :(( én nem is tudom mi lenne velem nélküle!!:( ő vitt mindig bölcsibe meg oviba is és annyira imádom a humorát a mai napig, hogy elképesztő. Ezek a nagypapák márcsak ilyenek <3

      Törlés
  2. jajj de aranyos lehet a papád:D:D eltudnám képzelni, hogy ilyen fekete-fehér régi kép lenne a profilja:D tiszta vagány:) remélem még jó sokáig facebookozni fog:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hihii úgy lesz :))) sofőr volt régen és egy menő kocsi mellett pózol ^^ de szerintem ide is felteszem majd hiszen úgyis be kell szkennelni :)

      Törlés
  3. WOW, micsoda vagány nagypapi! Mamcim az egeret se tudja mozgatni... :( :D
    Én is imádom a papámat, Amerikából jöttek haza kb. 10 éve, de sajnos nagyon beteges. Ennek ellenére mindig jó humora van meg jófej :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igeen nagyin vagány :D mamám nem annyira nyitott, úgy van vele elég ha az egyikőjük tudja :D :D Amerikából?? ott éltek? és h h visszajöttek? sok sok egészséget nekik!! :)

      Törlés
  4. De aranyos az utolsó kép!:) a gyűrű is nagyonszéép.*.*

    VálaszTörlés
  5. Jajjj az én tatám is facebookozik....(76 éves) és néha olyan jókat nevetek rajta, mikor a privát üzenetnek szánt mondanivalóját üzifalra pakolja ki...próbáltam már felvilágosítani, de reménytelen:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajjjj én is pont azt nyomatékosítottam nkei h nehogy valami privát üzit kirakjon üzifalra :D:D aztán leveleztünk h megszokja h h kell :D és már tudja :)

      Törlés
  6. nekem pedig a blogodtól lesz mindig jó kedvem, annyira hangulatos ;)) :$
    a nagypapidnak pedig cuppanós puszi, hihetetlen édii!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Niki!! jajj de aranyos vagy nagyon örülök neki ^^ cuppanósat meg nemsokára átadom neki :)

      Törlés
  7. mit sportoolsz? nagyon szép alakod van!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen sz!! ^^ 11 éve kézilabdázom, ebből 3-4 év volt komolyabb (heti 5-6 edzéssel nb1-es szinten) és most már csak heti 3 edzésnél járok nb2-es csapatban vagyok jelenleg :) de amikor komolyan csináltam a kézilabdát akkor 68(!)kg voltam, előtte és utána (azaz most)sokkal kevesebb voltam/vagyok 59kg

      Törlés
    2. dejóóó..én 7 évig kéziztem, és jövőre akarom folytatni..most volt 4,5 év kihagyásom..:))
      olyan inspirálóan hatnak rám mindig a képeid. szeretek ide járni..:))

      Törlés
    3. tényleeg? dejóó :) és hol kéziztél? és hol akarod újrakezdeni? :) biztos hamar visszaállsz, hiszen nem lehet elfelejteni :) köszönöm, nagyon aranyos vagy ^^ :)

      Törlés
    4. még általános suliban..semmi komoly, csak megyebajnokságokon voltunk..:) és nem is szeretnék (még most így gondolom) olyan komoly szinten folytatni(NBI,II), csak lejárni edzésekre..néha meccsekre..mert olyan hangulata van, annyira imádtam.:)

      Törlés
    5. húúú igen a hangulat és az adrenalin annyira jóó érzés, szerintem mindenkinek kellene pár évig sportolni, hogy a versenyszellemet, a küzdést és akaraterőt megtanulják az emberek. :)

      Törlés
  8. tök jó, h ilyen modern a nagypapád! :)

    VálaszTörlés