üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. február 14., kedd

az éterben...

igen elég messze jártam mostanában...valahol ahol senki nem volt velem, egyedül voltam..vagyok. És mennyire igaz a mondás, hogy a nehéz helyzetekben csak magunkra számíthatunk...egyedül kell megküzdeni a démonjainkkal stb... ez a hét nekem erről szólt... sok sok démonnal megküzdeni. 

kezdődött ott, hogy új edzőnk lett, aztán V elutazott több mint egy hétre síelni Franciaországba, egyedüllét, egyedül alvás /a legrosszabb dolog a világon/ és a legnagyobb teher pedig a szombati nyelvvizsga...amire ugyebár kb. 5 napot tudtam készülni a vizsgák eltolódása miatt...november óta nem angoloztam. enyhén szólva be voltam szarva  rezelve...de hiába volt a félelem, nem bírtam ki hogy ne menjek el néha bulizni a csajokkal hiszen  tudtam, hogy egyedül lennék itthon és ugyanúgy nem lenne alvás belőle...akkor aludtam a legjobbat, ha valaki itt volt velem :D (egyszer Zsófi egyszer Zsuzsi volt az áldozat.. :D) másnap soha nem is mentünk be órára, mert olyan jót aludtam végre, hogy nem bírtam kimászni az ágyból... :D

visszatérve a nyelvvizsgára; nagyon ismétlem naaaagyon féltem, nem beszélve arról, hogy péntek este 11kor szerettem volna azt a papírt kinyomtatni , amit kötelező volt másnap reggel vinni a vizsgára...khm na ezt nem találtam az emailek között....enyhén bőgőmasinába váltottam és hívtam anyát hogy mi a fenét csináljak, persze nem vette fel már aludt...akkor maradt az én kis programozó sógorom, Ákooos aki szintén átböngészte a maileket, de semmi...lényeg a lényeg nem lett meg a papír valahogy kimagyaráztam másnap (persze csak nekem nem volt...) a legnagyobb félelmem az volt, hogy úgy jövök ki a szóbeliről és az írásbeliről is, hogy tuti nem sikerült, nagyon béna voltam, lebőgtem mint az állat stb... de nem így történt, úgy éreztem, hogy nagyon értettem a dolgokat, szóbelin is dőlt belőlem a szó, szóval nem voltam béna.. :D :D persze nem tudom, hogy sikerült e, mert a magnóhallgatás is nagyon "cseles" volt, minden elhangzott benne, amit karikázni lehetett csak kicsi részleteken múlik, hogy félre hallottam e vagy sem... de mindenesetre jó élmény volt, és nagyon örülnék, ha sikerülne, mert akkor lendületet kapnék és lassan megpróbálnám az olaszt is. :)

szombaton a nyelvvizsga után iszogattunk a csajokkal ^^ én fodrászkodtam meg őket <3





nekem már csak ez maradt XD





egy kis hétfői buli a jatéban :)



Behoztam a lemaradást, megnéztem az összes PLL részt!!!
jajj de imááádom, persze egyedül néztem és kicsit féltem közben :D :D 

ennyi lett volna az összefoglaló ^^ így hajnali negyed egykor... :/
... dora straw

13 megjegyzés:

  1. Én is ebben az egyedüllétes szindrómában szenvedek.. Barátom elment 1 hétre snowboardozni Ausztriába. Ha nem foglalnám le magam és nem lenne suli, akkor tuti, hogy sokkal nehezebb lenne ez a hét. Bár így is elég lassan telik :\
    Kitartást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajjj hát akkor teljesen tudod, hogy miről beszélek... :) nekem ha úgy nézzük már vasárnap vége volt az egyedüllétnek, de hétfő hajnalban munkahelyi meeting volt - 2 napos, de ma este már nem leszek egyedüüüül!!! Neked is kitartás!!! :)

      Törlés
    2. Köszi :)) rám fér! nekem még szombat estig ki kell bírnom :D
      mellesleg boldog valentin napot!:)

      Törlés
  2. egyedül alvás, még a hideg is kiráz, hisztis leszek tőle :/

    nagyon jól sikerültek a friznyóók :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyeeee??? a legrosszabb dolog a világon... :( köszönööm ^^

      Törlés
  3. Az utolsó képe tök jó lett, én is nagyon szeretem a PLL-t :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de aranyos vagy shelbe, köszönöm ^^ és hol tartasz pll-be? :)

      Törlés
  4. Huu Dóri remélem sikerült, nekem jelenleg ez a legnagyobb kihívás, hogy még a diploma előtt legyen valami nyelvizsga :) Remélem nekem is sikerül majd összehozni!:)
    És de szépen megcsináltad a csajok haját....és Adrit milyen rég nem láttam már!:) Pusziii :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Mesi én is remélem h sikerült, és te mikor mész szerinted?? Tuti menni fog :) Igen Adrival már mi is ezer éve találkoztunk össze-vissza járja a világot.. :D csak most itthon volt egy kicsit és találkoztunk :) pusziii

      Törlés
    2. Óóó az enyém még nincs a láthatáron. Úgy másfél éven belül tervezeM! Addig szorgosan tanulok!:) Remélem azért megosztod velünk az eredményt!:)
      Igen tudom, apu mindig meséli hogy Adri épp merre jár!:) Puszi!:)

      Törlés
  5. dóóri tuti sikerült amilyen dumagép vagy :D az utolsó kép tetszik az összes közül a legjobban, nagyon szép vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj Karin aranyos vagy köszi :) háát igen eléggé sokat dumáltam, kérdés h mennyire helyesen :D :D

      Törlés