üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. december 14., szerda

Még nem tudok semmit a tegnapi eredményről, pedig azt mondták, hogy kiderül. :( Viszont van egy másik tantárgy, amiből kijavították a zh-t, 4-es lett, szóval 4-es leszek, nem is rossz. :) Egy másik tantárgyból - webszerkesztés - is megvan már a jegyem, az 5-ös. :) Eddig jól állok, igaz a nagyon nehéz tantárgyaim januárban lesznek... :S  meg most pénteken, húú abból rengeteg anyag van.. :S Fotózásból is már lezártak egy-két embert engem még nem.. de remélem azzal sem lesz gond. Aztán hétfőn társadalom ismeret, szerdán meg filozófia...nem tudom, mikor tanulok a hétvégén, mert lesz egy karácsonyi fotózás. :) 

Egy ismerősöm megkért, hogy fotózzam le őt és a tesóját, a szüleiknek lesz ajándék, remélem jó lesz. (mondjuk elvileg esni fog az eső) de akkor kitalálok majd valami jó kis beltéri helyszínt. :)

V vett csukákat (mmint a halat) :) és itt belezte tegnapelőtt este, fúúú elég undi volt. :D De le van fotózva, szóval meg is mutatom nektek, hogy ne csak én féljek tőle. :D :D Viszont V sütött csukamájat, fokhagymásan és az hmmm nagyon fincsi volt. :) (bocsi azoktól, akik utálják a májat, biztos sokan vagytok.. :D ) de én nagyon szeretem :)
Ennyi lenne a pár nap eseménye, most fejest ugrok a jegyzetekbe!! :) 

hangulat ^^


még a szülinapi csokiiii, imádom!!!! nyammm

nem hagy tanulni.. :D



no comment XD XD

akkor irány tanulni!!! 

hajrá Nektek is!!!!!! :) pussszi

u.i.: a szülinapi ajándékom még nem ért ide (e-bayről lett megrendelve) V pedig már elárulta, hogy mi és annnnnnyira örülök neki, csak jöjjön már meg!!!! :)
... dora straw

2 megjegyzés: