üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. december 17., szombat

csajos, filmes este

Pénteken megtörtént az egyik rettegett vizsgám...ami végül 3-as lett. Közben kaptam eredmény az egyik beadandómról, az 4-es lett. És fotózásból megkaptam az 5-öst. :) Hétfőn és szerdán lesz egy vizsgám, szerda du. pedig fehérnemű-fotózás lesz! :) Nagyon várom, ez egy új dolog, ilyet nem nagyon csináltam még - modellügynökségnek kellenek majd a képek, szóval remélem minden jó lesz. :) Szerintem hétfőn feltétlen elmegyek karácsonyi ajándékot venni, mert ez már nem állapot, hogy így le vagyok maradva... :D

Tegnap este Zsuzsival bementünk a karácsonyi vásárba sétáltunk picit, majd hazajöttünk filmezni, iszogatni, popcornozni. :) A Szerelem és egyéb katasztrófát néztük, annyira nem volt jó film, de így egyszeri éjféli megnézésre tökéletes volt. :) 

Most ha kikúszok az ágyból, akkor összerámolok kicsit a lakásba és nekiállok tanulni. :) Jó hétvégét nektek! :)
a szobánkban már karácsony van :)






Zsuu :)
na akkor most takarítsunk :)
... dora straw

4 megjegyzés:

  1. hehe a lényegre törtél :D nagyooon fincsit, még nekem anno Adrus mutatta, a tescoban lehet kapni ilyen kókusz likőr /coconut/ és vettünk hozzá ananászlevet és szinte teljesen olyan az íze mint a malibunak!! :) és csak 900 FT. :) ha szereted a malibut mindenképp próbáld ki :)

    VálaszTörlés
  2. Love your blog.
    I always go crazy shooting Christmas lights, too.
    Great pics.

    VálaszTörlés
  3. Thank you very much Rick!! :) Christmas lights are very nice, I love them!!! :)

    VálaszTörlés