üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. szeptember 29., csütörtök

mindennapok :)

Húú tegnap elmentünk a "csopitársakkal" egy kisebb "csopitalira". :D A srácok csalódottak voltak, mert több embere számítottak, de a hangulat így is ferge - most figyelj - FERGETEGES volt :D Nem ittunk nagyon sokat,  pont eleget a jó hangulathoz, zenét hallgattunk dumáltunk. A Tisza parton voltunk, és egyszer csak egy kocsi belevilágít a képünkbe...mondom mit akar ez itt, mire kiszáll belőle két rendőr...természetesen engem szúrnak ki és közlik, hogy "hölgyem kérem jöjjön ide"- azzal a jó kis komoly-mély hangjukkal...mondom: "én hölgyem?" persze, hogy én... - -'  rendőr: "személyi blbablabla, ugye tudja, hogy közterületen blablabla, nem szabad blabla bla..., különben 20 ezer Ft" - hmm mondom ez már nem blablabla...erre én közlöm vele, hogy itt ugyan senkit nem zavarunk, most mi a problémája, ráadásul rajtunk kívül tele volt a rakpart fiatalokkal. Mondja majd ott is megállnak - nem akartam kommentálni, hogy kössz, azzal nagyon ki leszek segítve főleg, hogy ha van eszük addig simán elrakják a piákat... Közli, hogy fogjam meg a borosüveget és dobjam ki fejjel lefele a kukába...jézus mintha valami bűnöző lennék...erre én megfogom és a kuka felé sétálok - úgy ahogy azok szoktak, akiket csekkol a rendőr, hogy tud-e egyenesen menni - és kezemben az üveget fejjel lefele tartva öntöm a bort a rakparton szanaszét... XD rám szól a kopó, hogy "jajjj neee odaaa, a kukába"... mondom ez nem volt egyértelmű, de hallgattam rá és felfordítottam... :D aztán szépen a kukába. A lényeg nem lettünk megbüntetve, de hogy nekem kellett ezt végigdumálni... - -' Életembe nem szólítottak még le rendőrök, de hát ennek is meg kellett történni...

Ma elmaradtak az óráim szerencsére, végre pihizek kicsit. :) Ja és ha minden igaz, lehet hogy lesz munkám... :O :D de erről még csak ennyit, mert én sem tudok még semmi konkrétat. :)

Dóritól kaptam egy bakancsot, annyira örültem neki, még anno turizta, de az én szerencsémre nagy rá és ezért az enyééém lett. :)


haltejpaprikááás nyammi *.*

szolnoki buszmegálló :D

Turmixkámmal
... dora straw

5 megjegyzés:

  1. Hát Dóri ez a rendőrös sztori......nagyon vicces... tényleg nem is te lennél!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  2. ferge- most figyelj - teges :D a rendőrökkel meg óvatosan, mert nagyon könnyen előveszik azt a kis papírocskát, amire egy magyar forintban értendő összeget írnak :)

    VálaszTörlés
  3. Ugyeee Mesi hát én is így voltam vele... XD

    Ákii, komolyan úgy van? :D na mind1 belefér. :Dja ez szerencsére nem vett elő semmit XD

    VálaszTörlés
  4. :D:D Dóri találkozása a rendőrökkel :)
    az én bakancsom is kb tök ugyanígy néz ki :)

    VálaszTörlés
  5. igen igen, emlékszem még amikor Dóri látta rajtad akkor is mondta h milyen jó :D és szerencsére lemondott az övéről az én javamra :D

    VálaszTörlés