üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. szeptember 23., péntek

:)

Halihóóó, képzeljétek, tegnap a csoporttal a vasútállomásra mentünk fotózni. :) Már nagyon rég ki szerettem volna menni az állomásra, de nem nagyon volt merszem - mondjuk ezt jól gondoltam, mert a dolgozók nem éppen akartak minket ott látni... Szóval kicsit feszélyezett volt a dolog, de azért mutatok pár képet. :) A lányok is készítettek, szóval majd remélem átküldik és rólam is lesz valami. :)

Most 4kor rohanás edzésre, hétvégén meg Szolnokra megyünk meccsre. Húú el is felejtettem, hogy ma anyáéknál tatár beefsteak lesz!!!!!!! nagyon nagyon imááádom :D

Tegnap Dórival és Zsuzsival iszogattunk a Tisza parton, nagyon vicces volt. :D Még a kedvünk is megjött a bulizáshoz, de sajnos nem volt semmi olyan hely ahova mehettünk volna. :(

munkába menet

vonatra siető galamb

 retro

...az alkotó pihen

szieszta

... dora straw

4 megjegyzés:

  1. nagyon szépek a képeid:) megkérdezhetem fényképésznek tanulsz, vagy tanultál fotózni? esetleg teljesen magadtól...?:)

    VálaszTörlés
  2. jajj köszi Catwalk, nagyon aranyos vagy ^^ Hát ez kicsit összetett történet, mert kb. 3-4 éve már nagyon érdekel a fotózás, akkor még csak a kis kompakt digitálisommal próbáltam művészkedni, aztán elvégeztem egy sulit, ami által újságíró lett a szakmám és egyben fotóriporter is. (mondjuk az utóbbiból nem nagyon tanultunk semmit) És most az egyetemen is felvettem egy fotós kurzust. Szóval kb. 80-90%ban magamtól 'tanultam". :) Nagyon szeretném ha a szakmámmá válna, de ha csak hobbi marad az sem baj. :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép képeket csináltál Dóri, de min vagyok ennyire meglepve? :) puszillak

    VálaszTörlés
  4. köszii Kata!!!! :) nagyon kár h nem tudtunk találkozni.. :( pusszi

    VálaszTörlés