üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. szeptember 27., kedd

bejegyzés egy nagy pöcsnek...

...elnézést a kifejezésért, illetve a kifejezésekért, amiket lehet, hogy használni fogok a bejegyzés során. De egy barát nem tudja tétlenül nézni, hogy a másik fele szenvedjen egy nagy fasz barom miatt... Hogy lehet ilyet tenni, valakivel, akit elvileg szeret és állítólag ő a mindene... legalábbis ezt hazudta...nem egy percig hazudott és nem is pár napig, hanem több mint fél éven keresztül...hogy rohadna meg ott ahol van!

Miért egyszerűbb hazudni? Mindenkinek csak rosszabb lesz tőle... könyörgöm legyen férfi és álljon elé még időben és mondja, hogy ez nem fog menni tovább. De kussban két életet élni a leghányingerkeltőbb dolog a világon.
Ráadásul úgy lebukni, hogy a szerető küldi el összefoglalva levélben a dolgokat, na az még az igazán undorító...

A legszebb, hogy ez a igazán "érett úriember" még rám mondta, hogy otthonülős öregasszony vagyok... most már értem, hogy miért, nekem csak egy életem van, az úgy tényleg elég uncsi lehet.

P.S.: I hate you
... dora straw

9 megjegyzés:

  1. Én mindig mondtam Dórinak, hogy szerintem nem korrekt amit csinál vele ez a tag. Remélem mostmár örökre lekopik, Dóri pedig nem dől be újra neki.=/ Az a gáz, hogy a pasik nagy része tényleg ilyen és ezzel lejáratják a többi férfit, mert így a csajok azt hiszik, hogy csak ilyen van, ugyanúgy mint néhány könnyűvérű csajból levont következtetésként is "minden nő kurva."

    VálaszTörlés
  2. Igen Zsani teljesen igazad van...a legtöbb tényleg ilyen, de miért nem lehet egymáshoz korrektnek lenni... nem értem én

    VálaszTörlés
  3. Legalább lenne annyi gerinc ebben a típusban, hogy azt mondja: "Hát, én nem szeretem/ nem működik/ akármi, de legalább NEM HÚZOM A SZERENCSÉTLEN LÁNY IDEJÉT" de ezt soha egyik sem képes kimondani... Én is láttam már ilyen eseteket sajnos.. És egyszerűen nem értem, mi a jó ebben..

    VálaszTörlés
  4. Hát pontosan ezek az igazi gerinctelen férgek....aztán még vissza akarják könyörögni magukat..

    VálaszTörlés
  5. Ez egyszerűen undorító, és személyes fájdalomként élem meg a leírtakat (holott nem ismerem az "áldozatot"), mert egy gerinctelen csúszómászó egyszer már eljátszotta ezt velem. Ahogy Zsann is írta, pont ezek miatt nehéz utána megbízni bármelyik "férfiban" is, mert sosem lehet tudni ki ver át, és ki nem... Szánalmas, miközben magukat tartják az erősebb, dominánsabb és INTELLIGENSEBB nemnek. Hánynom kell tőlük...

    VálaszTörlés
  6. Igen, a legnagyobb bűn ebben az időlopás, de nem kell rájuk haragudni, egyszerűen tudomást sem kell venni róluk, minél előbb elengedni. Az fáj nekik a legjobban. A férfiak szerethetők, igenis, ne írjuk még le mindegyiket. Az csak nekünk lesz rossz.

    VálaszTörlés
  7. :(
    De azt sem teheti meg az ember, hogy többet nem szeret és nem bízik senkiben, mert akkor üres lesz az élete.....
    Azt hittem ilyenek csak a filmekben vannak!
    Fel a fejjel :)

    VálaszTörlés
  8. Panda hát sajnálom, hogy veled is megtették ezt...teljesen kiábrándító... persze nem kell mindegyiket leírni és ahogy Mesi írtad is, ezek után is ki kell tárni a szívet és újra bízni..ez a nehéz dolog, de muszáj különben tényleg üres lesz az élet...

    VálaszTörlés
  9. ... 51 évesen békés nyugalommal állapítom meg: hasonló cipő ...
    sajnos, nem "meg lehet", hanem meg KELL szokni. előfordul, sajnos.

    VálaszTörlés