üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. július 26., kedd

Trust

"A bizalom törékeny kincs: ha egyszer elnyertük, óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész, olykor lehetetlen visszaszerezni."

"Mindig ijesztő dolog megnyitni valakinek a szíved."

"Elég egyszer elkövetni egy hibát, mindenki azonnal kételkedni kezd benned és elfelejti, hogy mi minden jót 
tettél."

made by d straw



ma csak a bizalom jár a fejemben, hogy miként alakul ki, vagy hogy egyáltalán ki tud teljesen alakulni a feltéten bizalom... vagy ha kialakul akkor az azért van mert lenézzük a másikat, hogy nem találna jobbat nálunk és miért csinálna bármi "rosszat". nem tudom. ehhez túl fiatal vagyok. ahhoz meg végképp, hogy az elvesztett bizalom megbocsájtható e, vagy csak akkor már ha a megbántott fél egyszer  revansot vesz. remélem nem erről szól... mármint remélem nem a bosszúról szól ez az egész, mert ha igen akkor nem lenne fair mindig félelemben várni, hogy mikor következik be a bosszú pillanata...

... dora straw

3 megjegyzés:

  1. ez elég kényes téma:S szerintem csak úgy kialakul a tudtunk nélkül, nem gondoljuk kevesebbnek a másikat általa. viszont az az egy hiba elfeledteti a többi jót - sajnos nagyon igaz, így működünk mi, stupid emberek. nem tudom mi hozta ki ezt belőled, de én bízom benned, pedig nem nézlek le. szépek a képek, hiányzol már:)

    VálaszTörlés
  2. ... ajaj... jó kérdés. aktuális, főleg. felém is.

    VálaszTörlés
  3. nyugi adri semmi rossz, csak nézegetem az emberi kapcsolatokat, főleg a párkapcsolatokat és eszembe jutott.

    óó Erika, az nem nagyon jó ha ez a téma aktuális, mondjuk ez a téma sajnos mindig aktuális :(

    VálaszTörlés