üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. július 28., csütörtök

feeling of university

Na készítettem néhány álom összeállítást az egyetemre. :D Jó lenne mindig tip-topban menni, de sajnos amennyire ismerem magam nem tudok majd felkelni fél 7-kor és kipofozni magam... De azért még reménykedek. Úgy bírom a filmekben mindig olyan jól néznek ki a színészek a suliban, nekem meg van, hogy egész nap trében járkálok, mert pont ahhoz van kedvem. Pl. ha rossz az idő, esik az eső vagy a hó, vagy bármi, akkor én képtelen vagyok magamból kihozni a legjobbat, mások meg akkor is perfectek, nem göndörödig be a hajuk a párától stb...nem tudom hogy csinálják. Mondjuk az egyik ismerősöm mindig visz magánál hordozható elemes hajvasalót. :D Ennyire elvetemült még nem vagyok, de legalább egy magyarázat a tökéletes külsejű emberkékre. :D




Így reggel 9kor ennyi telt. :D Hamarosan képek a tegnapi napról, a csajszikkal kávézgattunk, terveztük a nyarat stb. :)

... dora straw

4 megjegyzés:

  1. nagyon jók az összeállításaid! az éjjel-nappal esőben/szélben tip-top embereket én sem tudom felfogni. Nem értem, hogy lehet vkinek annyi energiája, h mindig időben felkeljen és gyönyörűvé varázsolja magát. komolyan mondom, kezdek felnézni az olyan emberekre!
    pussz

    VálaszTörlés
  2. jók ám, tényleg:) menni fog a csiniskedés, mivel amúgy is mindig jól nézel ki, hát még ha rászánod a plusz időt:)) majd fenéken billentelek ha nem így lesz :D ahogy mész majd a btkra sokszor be kell ám nézned hozzám egy kvra:))jajjjj akarok vásárolni tök jó bő fölsőőket :( hnap délelőtt egy turi???:)

    VálaszTörlés
  3. nagyon tetszenek az összeállítások :)

    VálaszTörlés
  4. ugye Kataa kicsit én is másképp tekintek rájuk :D :D

    Adrus majd még szólok h szereztem e lóvét :D :D mert mindenféleképpen jól jönne egy túrás :D

    köszi Mííííí, remélem sikerül ilyen vagy legalább hasonló cuccokat beszerezni :)

    VálaszTörlés