üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. május 8., vasárnap

új lakó

Bocsi, hogy nem írtam, csak elég nagy rohanásba voltunk. Pénteken mentünk Hercegszántóra az új családtagért, Turmixért. :)
Célom, hogy rengeteg képet készítsek róla, mert annyira hamar felnőnek és félek, hogy nem lesz elég kölyökkori képe. :D Régen volt egy kutyám és róla sajnos nagyon kevés kiskori kép készül és alig emlékszem, hogy nézett ki amikor kicsi volt. :)

Kicsi Turmix hazafelé úton egyszer behányt, de ezt leszámítva jól bírta az utat és az új légkört is. Most a következő lépcsőfok ugyebár a szobatisztaság... első este V párnájára pisilt... XD besomfordált a szobába feljött a matracra és kész. :D

Ami megnehezíti a szobatisztaság megtanítását a szakadó eső. Hiába visszük le szegényt ott van a lábunknál, rámászik a cipőnkre stb. :D Tegnap bevittük szeged főutcájára póráz nélkül (mert most meg akarjuk tanítani, hogy mellettünk jöjjön) de kb méterenként haladtunk, mert mindenki megsimogatta, fényképezte... :D egyébként ezzel nem volt bajom, de amikor egy fiatal banda felkapta és egymás kezébe adogatták, akkor odamentem, hogy ezt nem nagyon kellene... nagyon idegesítő, amikor póráz nélkül arra tanítasz egy kiskutyát - aki 1 napja van nálad - és idegenek emelgetik. Ez rosszul esett,mert mindenki tudja, hogy ez bunkóság. A simogatás nem az, de ez igen... :S na mind1 kiadtam magamból :D










 visszafelé megálltunk egy fagyira

 indulás Turmixért :)
... dora straw

5 megjegyzés:

  1. jaaaj, nagyon édes, és imádom a nevét is! :)

    VálaszTörlés
  2. jóóó képek!! tündér ez a kutyi :D ne engedd, hogy sokan megsimogassák, mert nem tesz jót neki az a sok illat, még egyenlőre a ti közelségeteket is meg kell szoknia, én személy szerint utáltam amikor vki megsimogatta az enyémiét főleg kérdezés nélkül. vigyázzatok rá póráz nélkül, mert elég ha meglát egy galambot és már el is szaladt. puszi:)

    VálaszTörlés
  3. Juuuuj nagyon aranyos kis kutyus :)
    -
    A visszapillantós önarckép nagyon szuper!

    VálaszTörlés