üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2011. május 10., kedd

így jár az, aki segítőkész...

Háááát igen... én az vagyok - sajnos, nem sajnos.

Ma felhív az egyik osztálytársam - akivel elég ritkán beszélek, és nem is jár suliba -, hogy a segítségemre lenne szüksége. Gondoltam biztos a szakdogával kapcsolatban vagy valami hasonló. De rákérdeztem azért még egyszer, hogy pontosan miben is kellene a segítségem, mert lehet, hogy nem tudok. Erre csak azt a választ kaptam "XY"-tól, hogy csak beszélni szeretnék veled. Megbeszéltük negyedre a találkozót... 30, és semmi...felhívom, mire egy idegen csaj veszi fel, hogy itt van velem "XY" gyere már ide. Mondom magamba, mi vaaaaaan?! de természetesen odamegyek, mert hülye vagyok.

Tehát odaérek és "XY" bemutat az idegen lánynak, mire az elkezd velem dumálni, hogy itt és itt dolgozik, és hogy "XY" is most csatlakott és az ÉN ismeretségi körömre lenne szüksége, hogy el tudjon indulni ezen az úton. Mondom, ne haragudj, de nem hiszem, hogy az ismerőseim ennek örülnének. Kérdezem: Mi van a te ismerőseiddel, ha ennyire segíteni akarsz rajta..., a válasz csak valami hadoválás volt. "XY" eközben szépen lapul a háttérben...még jó, hogy ő akart elvileg "beszélgetni.

Közlik, hogy du. átjönnek hozzám és részletesen elmondanak nekem mindent a céggel kapcsolatban és utána eldöntöm, hogy segítek e "XY"-nak. Már megint a hülye, azaz ÉN belementem, mert jófej vagyok és azt hiszem ezzel segítek.

Aztán elmentem és átrágtam... belegondoltam, hogy mekkora egy aljas ez az "XY", és hogy miért kellene az ÉN időmből akármennyit is rászánni erre a baromságra... nem értem én ezt... mindenki mondja, hogy milyen szarok ezek a "házalók", de mégis vannak belőlük elegen és megtalálják az embert...
Szépen írtam is "XY"-nak, hogy én ebbe nem tudok segíteni és nem kellene egymást kellemetlen helyzetbe hozni.

Nem tudom...én előbb mennék el takarítani vagy valami, mint hogy így lejárassam magam az ismerőseim/haverjaim/barátaim előtt... És a legnagyobb baj az, hogy kiölik az emberből a segítőkészséget...

Bocsi ezt ki kellett adnom magamból és remélem "XY" olvassa, de nem hinném...


De jöjjön egy kis vidámság:



... dora straw

4 megjegyzés:

  1. Jajjj Dóri majd a végén még te leszel a gonosz.....:D

    VálaszTörlés
  2. Nekem is volt ilyen sztorim, én nagyon kiakadtam!!!! Ráadásul az a baj, hogy aki ennyire fanatikus az nem érti meg a "nem" szót. Még utána is felhív, vagy ír neked.... Sajnálom!
    A kutyulid egy tündér. :)

    VálaszTörlés
  3. Mesi, de komolyan még kb. én leszek a gonosz, de nem érdekel nem úgy fogom fel... :S

    samelike, igen ilyen sztorija mindenkinek van...sajnos :S és tényleg nem értik a nem szót... :@

    Turmix köszöni a bókokat :D

    VálaszTörlés