üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2013. február 27., szerda

mindennapok... :)


 Suli, suli, edzés, kutyázás, fotózás és max. egy icipici pihenés... most csak ilyen átlagos dolgok történnek velem. No meg persze azért a megbotránkozás sem marad ki a sorból...szeretem amikor oylan emberek kérnek tőlem szívességet, akik konkrétan annyira utálnak - jogtalanul, és leplezetlenül - hogy azt már fokozni sem lehetne...és ír egy levelet, mintha "legjobb barik" lennénk...hogy is van ez?! :/ Azért az ilyen emberekbe legalább büszkeség szorulhatott volna, ha más nem is.

Mindegy is, nem agyalok rajta inkább, mert megfejthetetlen számomra...Hétvégén lazac volt itthon, annyira rég ettem és hmmm nagyon jól esett. :))

 Én pedig húgomnak reggelire Ham&Eggset csináltam. a világ legjobb teájával. :D






Hoztam Nektek pár régi képet, amit még kompakttal csináltam. :) Úgy szeretem visszanézegetni őket. :)
Szép napot!! :)
... dora straw

5 megjegyzés:

  1. Dóri! Az első képet ki készítette rólad? Nagyon jó lett.

    VálaszTörlés
  2. húgom kezében beállítottam a gépet :D :D és már csak kattintani kellett :D no meg persze az utómunkázás :D nagyon köszii :)

    VálaszTörlés
  3. http://www.mensworld.hu/index.php/ferfias-jatekok/item/558-%E2%80%9Emilyenek-a-mai-l%C3%A1nyok?%E2%80%9D-%E2%80%93-pasiszemmel
    bal oldalt az első lány nem te vagy? :)

    VálaszTörlés
  4. szió, igen ez a kép egy reklám anyag volt a kézilabdacsapatról, naptárfotók készültek, természetesen elkerülhetetlen, hogy a mai világban ezek a képek ne lássanak napvilágot. :)

    VálaszTörlés