üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. november 19., hétfő

karácsonyi hangulat

Lassan itt az ideje az őszies hangulatú szobát téliesíteni, "karácsonyiasítani". :))) Mindenféleképpen be kell szereznem egy karácsonyos ágyneműhuzatot (szóval, akinek van ötlete, az ne tartsa magában :) ) Beszerzek valami fincsi karácsonyos illóolajat a párologtatómba. :) Egy-két hangulatvilágítás és letöltök karácsonyos zenéket. 

Na és ki nem maradhatnak a karácsonyi cuccok sem. :) Se nekem, se Turmixnak... :D




Nektek van valami, amit ki nem hagynátok a karácsony hangulatból? :))

... dora straw

7 megjegyzés:

  1. wow! az első ágynemű nagyon nagyon tetszik! :)
    a gyertyákat nagyon szeretem ilyenkor és a forró csokit, teát, a vásárt. ezeket biztosan nem hagynám ki.
    most meg fogok próbálkozni a karácsonyi/téli hangulatú körmökkel is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmm igen a fincsi forrócsoki :) a banános a kedvencem :)) tényleeg a körmök :) most láttam az avonnál nagyon szép ezüst és arany körömlakkokat :))

      Törlés
  2. Én nem illóolajozok, a mézeskalács, a fenyőágak és a forralt bor illata bejárja az egész lakást és szerintem nem is kell ennél több. Meg narancsba szoktam szúrni szegfűszegeket, egész jó mintákat hozok ki belőlük, szóval ezek meg elmennek asztali dísznek is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jujj forraltbort a múlt héten csináltam, nagyon fincsi lett :)) imádom!! :) A narancsos beleszúrkálós dolgot én eddig mindig csináltam, csak maikor már kicsit elfonnyad akkor nem olyan szép,az a bajom :(

      Törlés
  3. Azok az ágyneműk nagyon jól néznek ki :) Főleg a szarvasos (4.) Hol lehet ilyeneket kapni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos arra még én sem jöttem rá.. :( a JYSK-ben mondták h a héten elvileg jönnek karácsonyos cuccok..hátha :)

      Törlés
  4. jajjj mennyire édes cuccok :) alig várom már, hogy karácsonyi hangulatba kerüljek. Bécsbe is olyan szívesen ellátogatnék a karácsonyi vásárra megint. :) haha a Reszkessetek betörőket kötelezően meg kell nézned, mert minden évben azt adják.:D
    én még a karácsonyi hangulatot fokoznám az ünnep környékén.. : szép sütikkel , kis rénszarvas plüss, na meg olyan cuki zoknikat lehet ilyenkor venni..:) esetleg olvass könyvet ebben a témában. :) +forralt bor!

    VálaszTörlés