üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. május 17., csütörtök

pörgés

annyira el vagyok tűnve, mint talán még soha...elkezdődtek a zh-k és a vizsgák, eddig van egy 3asom, 2db 4esem és 2db 5ösöm. Elég jó, főleg, hogy nem vittem túlzásba a tanulást.

Szombaton esküvőt fotóztam és annyira várom, hogy megmutassam nektek a képeket, de még nem vagyok kész az utómunkákkal, de nagyon jó kis kreatív fotózást csináltunk a vasútállomáson!! :) Remélem a párnak is tetszeni fog. lassan lehet elkezdünk egy honlapot és csinálok facebook oldalt is. :)
Ja és hamarosan z elmaradhatatlan fényképezőgép tetkó is felkerül a csuklómra, csak egy nagyon jó tervet akarok kitalálni, és nem tudom, hogy legyen e valami rövid szöveg alatta vagy sem. De arra hajlok, hogy szeretnék csak fogalmam sincs, hogy mit. Vagy lehet csak 2-3 szó kellene, ami a legjobban jellemez...esetleg ötletek? :)










Most hirtelen ennyi jutott eszembe :) pusszi

... dora straw

19 megjegyzés:

  1. Már hiányoltalak :)
    Szuper képeket hoztál! :)

    VálaszTörlés
  2. Jujjj, várom az esküvős képeid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hamarosan hozom kíváncsi vagyok a véleményedre :))

      Törlés
  3. Oh de jól néz ki a rucid! :) Adhatnál tanulási tippeket mivel jövõre én is egyetemre készülök, naná hogy szegeden :) és az én életem sem unalmas és félek nem fogom bírni :s

    VálaszTörlés
  4. Tanulási tippek: Végy egy Szegedi Borpatikát, egy-két csoporttársat. Hintsd meg némi nevetéssel, dobd fel leborozott nacival! A borfolt nem jön ki a naciból, ezért hozzá kell adni némi turizást! :D Sétáljatok sokat, látogassatok meg minél több nevezetességet, hírös helyet!
    Miután ezt jóóóól összekutyultad, kellemesen elfáradva, élményekkel gazdagon eshetsz neki a tanulásnak! Szerintem máshogy nem megy! :) Szegeden először pörögni kell, aztán tanulni! ( persze, előbb kitakarítod az egész lakást, mert a pókháló még a tételeknél is fontosabbak! ) :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh köszi :) Boros nacim tuti lesz :D

      Törlés
    2. hát igen a tanulás mindig necces, eltervezi az ember, hogy időben elkezd készülni de sose lesz belőle semmi. :DD a lényeg, hogy a nehezebb vizsgákra minimum legyen 3 napod. :)) ééés hát sok sok buli, és igen turizás, olcsón soksok ruci :)) a legjobb :D és milyen szakra jössz majd? :)

      Törlés
    3. ETSZK- Képi diagnosztikai aszisztens. Ez magyarul :D Röntgen,ultrahang, CT stb. Minden vágyam az hogy kórházban dolgozhassak és hogy segítsek az embereken. :)

      Törlés
  5. én mondjuk lehet hagynám magányosan a fényképezőgépet a csuklón, és máshová, akár később azokat a szavak, vagy azt az idézetet, ami téged legjobban jellemez. ha még nem tudod, az azt jelenti, hogy jelen pillanatban az oda nem kell. majd ha megtalálod a szavakat, akkor.. (:
    szerintem, de ez csak ötlet!
    a képek pedig.. *.* és tudod.. még mindig csuda szép vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. édes vagy Pannaaa <3 igeen még ezer emberrel átrágom és 600tervet megrajzolgatok magamnak :D

      Törlés
  6. Válaszok
    1. köszönöm szépen, ez is turis mint általában a legtöbb ruhám :)))

      Törlés
  7. nagyon szép vagy : )

    VálaszTörlés
  8. Mostanába merrre turizol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szinte mindig csak az olajbányász térre megyek, az a favorit!!! :) mindig találok valamit :) de plázába a Hádába már nagyon el akarok menni. :)

      Törlés