üdv a blogok és bloggerek világában, jó utazást

2012. április 4., szerda

bershka love - new shorts, new shoes

Pár napja elugrottam a Bershkába egy shortért, amit már rég kinéztem, de sose volt időm felpróbálni. Eléggé megcsappant már a mennyiség, mert jó áron van - 2995 ft. :) És nagyon szép élénk színekben. (amit most a kép sajnos nem tud visszaadni, mert a gépem szervizben, ezért telóval fotózom) :) 
Aztán vettem egy gyönyörű magassarkút a kínaiban (olyan szép cipők vannak most ott), ilyen korall színű kb., azt is ezer éve kinéztem, de féltem megvenni, mert így is magas vagyok, nem még tizenvalahány centis cipőben..  :D 

Ma megyünk a fürdőrucis képekért, kíváncsi vagyok a végeredményre.. :D






ennyi lenne így hirtelen :)
... dora straw

11 megjegyzés:

  1. csini cuccok .. mennyi volt a cipellő? és hol lehet kapni? kényelmes? :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fúú nagyon nagyon kényelmes nekem, 4000 valamennyi volt, pontosan nem emlékszem, szegeden a centrumban, az emeleten :)))

      Törlés
  2. hűűh milyen photosoppal csináltad a fényeket és a csillagokat ? juujj ... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hehe de aranyos vagy :)) igazából csak letöltöttem egy ingyenes képszerkesztő alkalmazást a telómra és azzal csináltam :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. az alkalmazás neve pixlr-o-matic :)

      Törlés
    4. :DD igen, azért töröltem, mert közben rájöttem, hogy nekem is az van rajta a telómon, a héten töltöttük le, de valahogy frissíteni kellett vagy nem tudom, és csak úgy lehetett vele a színeken kívül mást is csinálni. :) azért kösziíí!! :D

      Törlés
    5. hihi :DD nincs mit! :) akkor tök jó hogy sikerült, azt hiszem folyamatosan lehet tölteni le stílusokat, persze ha van frissítés :)

      Törlés
  3. Hogyan csináltad a profilképed hogy négy különböző színű?
    Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. öö a photoscape programon belül a színtelítéssel. mindig elmentettem "másként" és amikor kész volt mind a 4 szín akkor montázsba összeraktam :) remélem sikerül neked is :)

      Törlés
    2. köszi!ki is próbálom <3 :)

      Törlés